Türkiye 2. Nesine Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Ekoleji Isparta 32 Spor’da PFDK Tarafından Teknik Direktör Koray Palaz ve futbolcu Caner Koca’ya verilen 3’er maçlık cezaya itiraz edildi. Ekoleji Isparta 32 Spor, karara itiraz ederek Tahkim Kuruluna gitti.
İşte o karar:
02 Mart 2025 tarihinde oynanan Nesine 2. Lig Beyaz Grup'taki İskenderunspor A.Ş. - E Koleji Isparta 32 Spor karşılaşmasında yaşanan olaylar sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu (TFF) kararlarını açıkladı.
E Koleji Isparta 32 Spor oyuncusu Caner Koca, maç hakemine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın (FDT) 36/5-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 3 resmi müsabakadan men cezası ve 13.500 TL para cezası aldı.
Aynı müsabakada E Koleji Isparta 32 Spor teknik sorumlusu Koray Palaz da ihraç öncesi ve sonrası hakeme yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı davranışları sebebiyle FDT’nin 36/5-c ve 35/4. maddeleri kapsamında 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13.500 TL para cezasına çarptırıldı.
Isparta 32 Spor, Tahkim Kurulu’na itirazda bulundu

Isparta 32 Spor, Tahkim Kurulu’na itirazda bulundu
07 Mart 2025 Cuma 18:22
Isparta