Isparta Belediyesi'nce bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 630 güreşçinin katıldığı güreşlerde başpehlivanlığı Mehmet Yeşil Yeşil kazandı.Davraz Mahallesinde bir semt sahasında düzenlenen etkinlikte 632 güreşçi, 14 kategoride mücadele etti. Yarışmalarda minik 1'de Mustafa Yalçın, minik 2'deMustafa Naz, teşvik 1'de Ali Güler, teşvik 2'de Ramazan Çilenker, tozkoparanda Mustafa Hasar, ayakta Adem Ayseli, destek küçük boyda Enes Doğan, deste orta boyda Osman Kan, deste büyük boyda Muhammed Can Kuzay, küçük orta küçük boyda Serkan Dedemoğlu, küçük orta büyük boyda Semih Yılmaz, büyük ortada Mevlüt Köken, başaltında Hisan Borucu birinci geldi. 656. Tarihi Kırkpınar Yağl ıGüreşleri'nde başpehlivanlığı kazanan İsmail Balaban'ın da yer aldığı baş pehlivanlık yarışında, finalde Nedim Gürer'i yenen Mehmet Yeşil Yeşil,başpehlivan oldu. Balaban, ilk tur karşılamasında sakatlanarak güreşleri yarıda bıraktı. Başpehlivanlık altın kemeri Yeşil'e, Isparta Belediye Başkanı YusufZiya Günaydın tarafından takıldı.
ISPARTA 3. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ

ISPARTA 3. GELENEKSEL YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ
05 Ağustos 2017 Cumartesi 23:50
Isparta
aliço
07 Ağustos 2017 Pazartesi 12:08ismail balaban ve ali gürbüz feslikan yaylasında çatır güreşti ama ısparta da ben o kadar asıldıklarına şahit olmadım.her şeye rağmen çok güzeldi.yeşil yeşil ezdi geçti tebrikler......seneye daha da iyisine ısmet artık.....
volkan
07 Ağustos 2017 Pazartesi 09:49arkadaşlar sapla samanı karıştırmayın yorumlardaki şikayetlerin tümü doğru ancak ıspartamız için bu tür spor faaliyetleri çok önemli branşı önemli değil kendi adıma çok mutlu oldum gurur duydum sonuçta ata sporumuz..Samsunda devasa organizasyonlar oldu acaba onlarda ne gerek var deyip trafikten pis kokudanmı dem vurarak belediyeye yüklendi?!!
ispartali
06 Ağustos 2017 Pazar 12:06Oturdugun mahallede pencere acamayacak kadar kotu koku mu var. Trafik polisi ilgilenmedigi icin her yerde 2. seride park edip yolu tikyanlar mi var. Elektrikli motorlar, arabalar drift mi atiyor. Mahallene ortaokul yapilmasina imar izni mi cikmiyor. Bunlar artik onemli degil. Cunku artik Ispartalilar yagli guresli canli canli izleyebilecek. Tesekkurler.
MHP
06 Ağustos 2017 Pazar 10:53Güreş Isparta MHP Kongresi sanki
ali
06 Ağustos 2017 Pazar 15:09Rahatsız edici derece siyasi parti anonsu ve bilgilendirilmesi yapıldı. Said Yüce ve Valimiz dışında protokol mhpli idi
MEHMET
06 Ağustos 2017 Pazar 06:20O SAHANIN GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARININ EMEKLERİ GERÇEKTEN ÇOK.
Bayram ALHAN
06 Ağustos 2017 Pazar 06:14Belediye başkanımız sayın Yusuf Ziya Günaydın beyefendiye ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.İnşallah bu güzel organizasyonlar sayesinde ISPARTAmızın turizme açılmasının yolu açılır.Çok güzel bir gün geçirdik.Bütün güreşçi kardeşlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.ALLAH yar ve yardımcıları olsun.
Kunta Kinte
06 Ağustos 2017 Pazar 01:43Helal olsun Yeşil..!!!
Ali Çakıl
06 Ağustos 2017 Pazar 01:08Bugün karaağaç meydanındaki hamamın önünde güreşçiler üstlerinde havlularla çırılçıplak sokakta dolaşıyorlardı, hamamda yıkanıp çıkmışlar, tamam anladık da insan kıyafetini giyer, mahalle arasında üstünde havluyla dolaşılıp lokantada yemek yenmez ki, edep denen bir şey var.
ıspartalı esnaf
06 Ağustos 2017 Pazar 00:55bu güreşler pazar günü olsaydı izleyenlerin sayısı 30 bini -35 bini rahat geçerdi , esnafız malüm çok istediğimiz halde dükkanı kapatıp gelemedik ata sporumuuzu izlemeye.
ali
06 Ağustos 2017 Pazar 15:05pazar günü feslikan yaylası şenliği varmış Antalyada o yüzden cumartesi olmuş. Yanlız trübünlerde Ispartalıdan çok Antalyalı vardı. Kendimi gurbette gibi hissettim.