Türkiye Basketbol Federasyonu alt yapı faaliyetleri programında yer alan ve Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen U14 Kızlar Bölge Şampiyonası 6 Mart Spor Salonunda oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.
Final karşılaşması heyecanı 6 Mart Spor salonunda yaşandı.
Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil eden Isparta Profesyonel Basketbol Takımı, İzmir Ege Mega Spor’la karşılaştı. Karşılaşmanın startını Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu verdi. Sporseverlerin ilgi gösterdiği karşılaşmayı Vali Seymenoğlu ile birlikte Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’te izledi.
Karşılaşmanın sonunda rakibi İzmir Ege Mega Spor’u 80 – 43 yenen Isparta Profesyonel Basketbol Takımı 17-21 Mart’ta Adana’da düzenlenecek olan Türkiye Basketbol Anadolu Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazandı.
Isparta Profesyonel Basketbol Takımı ile birlikte Türkiye Basketbol Anadolu Şampiyonası finallerine Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor, Denizli Servergazi Basketbol Spor, Antalya Basketbol Gençlik ve Spor’da katılma hakkı kazandı.
Final karşılaşmalarının ardından takımlara başarı belgeleri Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ile Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz tarafından takdim edildi.
Vali Seymenoğlu ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz tüm takımları tebrik ederek, Türkiye Anadolu Şampiyonasında başarılar diledi.
Spam
15 Şubat 2020 Cumartesi 10:05Muhteşemsiniz kızlar, Allah yolunuzu açık etsin.
Veli
15 Şubat 2020 Cumartesi 01:22Tüm antrenör ve Sporcuları tebrik ederim. Yüzme branşında da bu başarıları görmek istiyoruz ama maalesef antrenör sıkıntısı havuz sıkıntısı var başarılı hocalar şehirden gitti artık yüzme branşın da başarı gelmez.
Basketbol cu
14 Şubat 2020 Cuma 21:44Bu kızlara lütfen destek sayın büyüklerim