Isparta'nın AK Partili Belediye Başkanları parti genel merkezi tarafından 30 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasında Kızılcahamam'da düzenlenen yerel yönetimler kampına katıldı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile İlçe, Belde Belediye Başkanları kampta bir araya geldi.
AK Parti'de 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı' Kızılcahamam'da başladı.
AK Parti'nin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bir otelde düzenlediği 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı', dün başladı. 3 gün sürecek kampta, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlarına hitap etmesi bekleniyor.
Kampın 2'nci gününde (bugün) 31 Mart yerel seçim sonuçları ve parti çalışmalarının yanı sıra ekonomi, enerji, tarım, ulaştırma, kültür ve turizm ile çevre konuları görüşülecek.
Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belediye başkanlarına hitap edecek ve ardından genel istişare ve değerlendirme yapılacak. Kampa ise Isparta'nın belediye başkanları tam kadro katıldı.
dalilay
02 Temmuz 2024 Salı 08:47Dumbul Ali adlı yorumcuya cevap, sevgili arkadaşım farkında değilsin fakat, emeklilerimiz 31 mart yerel seçimlerinde ne kadar mutlu oldukların açıkca beyan etmişlerdir, onun için gereksiz arayışlarla hükümetimizi meşgul etmeyelim lütfen.
Kül kedisi
01 Temmuz 2024 Pazartesi 21:58Hayat size güzel. Akpartiyi savunan destekleyen Emekliler sizlerde beter olun.
Neeenesinler
01 Temmuz 2024 Pazartesi 16:52Neeenesinler emeklinin ,asgari ücretlinin geçinemeyenin derdini bu arkadaşlar?..İkleri ..aşşakları denk trampet çalmakta arkadaşların.Bunlar da ekmeği akaryakıtı doğalgazı ne varsa senle aynı fiata almaktalar.Senin için devasa harcama olan onlar için denizde bi damla su.
REMZI
01 Temmuz 2024 Pazartesi 16:40Yiyiniz,iciniz..Biz emeklileri bosveriniz.
su faturası
01 Temmuz 2024 Pazartesi 16:20verin verin su zammını 6 kat 20 kat verin.... tüm ağaçlar, fidanlar , çimenler kurudu gitti... birde fidan dağıtıyor ... sulayamadığın fidanı neden dağıttın. ?
Dumbul ali
01 Temmuz 2024 Pazartesi 13:30Kampa katılanlardan bir allahın kuluda çıkıp dermiki divan heyetine emekliler perişan asgari ücretli perişan temmuzda zam yapılması lazım enaz 25 30 bin tl olsun diye acaba çaba gösterirlermi tabikiiiiiiiii hayırrrrr.çünkü emeklinin aldığı bir ay boyunca bekleyip borçlardan dolayı cebine so..k.amadığı 10 bin tl para..bir yandanda düşünüyor insan bana kardeşim ben niye kendimin rahatını bozayım.banane emekliden asgari ücretliden.devletimiz bunu uygun görmüş.ben çıkıp söylesem kötü ben olurum.