24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta'da web yazılımcı eğitimi kayıtları başladı

Isparta'da web yazılımcı eğitimi kayıtları başladı

Isparta

İnternetteki Freelance İş İlanlarının %75 inden Fazlası WEB Uygulama Geliştirme ve WEB Yazılımlarıdır. Bunun Sebebi ise gerek projelerin web ortamlarına taşınması(muhasebe programları, eticaret uygulamaları, mobil yazılımlar, ücretsiz online araçların artışı, gelişen tarayıcı teknolojisi vb) gerekse IoT alanında yaşanan gelişmeler ile  günümüz teknolojilerinin asenkron iletişime doğru kaymasıdır.

Yazılım Sektöründe Frontend, Backend ve Full Stack olarak görev alan yazılımcılar günümüz ekonomisinde 12bin TL ile 35bin TL aralığında ücretler ile çalışmaktadırlar. ayrıca home office veya freelance gibi ek çalışma seçenekleri ile çalışma hayatında neredeyse herkesin ilgisini çekmekte ve yabancı ülkelerde çalışma imkanları ile de göz doldurmaktadır. (Bilgi:https://www.webtekno.com/turkiye-yazilimci-maaslari-2022-h122441.html)

Ne yazık ki yapılan ücretsiz eğitimlerde konular hem çok hızlı geçmekte hemde uygulama yönünden eksik kalmakta ve aynı zamanda da yazılım sektörünün içerisinden olmayan sadece eğitim ile ilgilenen eğiticiler sebebiyle sektör ihtiyaçlarından ve standartlarından uzak bir eğitim sonucunda eğitim alanlar kursları bitirseler bile başarısız olmaktadırlar.

TEKNIKCELL olarak başarıyla bitirdiğimiz 3 KOSGEB projesi ve ayrıca Türkiye Voleybol Federasyonu Fikstür Sistemi, Stasa MVC Altyapısı, Turizm Acentası CMS uygulaması ve yine eTicaret Altyapısı ile birlikte Robo-top Masa Tenisi Antrenman Robotu ve Kömürlü Kazan Kontrol Kartı ile birlikte Sektör ihtiyaçlarını ve standartlarına hakim durumdayız. daha Önce tamamladığımız 2 kursumuzdan almış olduğumuz personellerimiz ile başarılı çalışmalara imza attık.

Ağustos Dönemi Eğitimlerinde her grupta maksimum 4 yazılımcı adayı almayı planlamaktayız. Eğer sizde gelişen teknoloji ile WEB uygulamaları alanlarında çalışmayı ve bu amaçla eğitim almayı hedefliyorsanız bizimle iletişime geçin.

Kursumuzun Konuları

TEMEL HTML

HTML 5.0

CSS

JAVASCRİPT

BOOTSTRAP

JQUERY

PHP Temel Seviye

MySQL veritabanı (Temel Seviye)

PHP ileri seviye

Kurs Sonuna Kadar Bitirmeniz Gereken 1 Adet Proje olacaktır.

Telefon Numaralarımız 0850 302 60 66 veya 0 246 237 17 40

(Mesai Saatlerinde Arayabilrisiniz)

Adres: Bahçeli Evler Mahallesi 102. Cadde No:53 Zemin Kat

Tarif: Özkanlar Kavşağı Kuveyt Türk Karşısı İstanbul Apart içerisi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR