01 Ağustos 2017 Salı 14:12
Isparta
Davraz Mahallesi Şehit Tayfun Yavuz Sokakta TEDAŞ yetkilileri tarafından yaklaşık 10 ağaç kesildi.
Atatürk Bulvarı yolu üzerinde bulunan Eğitim Kompleksi karşısındaki yol kenarında bulunan ağaçlar kesildi. Ağaçlar TEDAŞ yetkilileri tarafından kesilirken büyük tepki topladı.
Öte yandan Zabıta ekipleri ise cezai işlem uyguladı.
biz
02 Ağustos 2017 Çarşamba 10:55Yaş kesen baş keser, Yakındır o ağacın kesenin canını Cenabı Hak'ta yakar.Haram olsun
Olasılık
02 Ağustos 2017 Çarşamba 10:52Arkadaşlar bu ağaçlar zaruri durumda kesilmesi gerektiği için kesildi. İletim hattına temas etse yangına, elek kesintisine sebep olacaktır. Kesme şekli yanlı olabilir ama kesme durumu geçerlidir. Sonuçta kesilecekti bu ağaçlar yol için formaliteden 2 3 agacı deplase edip gerisini 1 gecede kesenleri neden son dakika girmediniz burada ?
Kapitalist CLK
02 Ağustos 2017 Çarşamba 08:10Akdeniz CLK halka eziyet ediyor.Tek kutsalları para..Başka hiçbir yargıları yok
Y gültekin
02 Ağustos 2017 Çarşamba 01:51Bu 10 ağacı haber yaparken yapılmakta olan Migros kavşağı için kesilen 100 lerce ağacın haberini niye yapmadılar.
yorum
01 Ağustos 2017 Salı 23:12Tedaşcılar da herhalde hadi bugün çıkalım da 10-15 ağaç keselim dememiştir vardır bir sebebi. Hataları bence haber ver****idir.
Isimsiz
01 Ağustos 2017 Salı 20:12O agaclari kesen tedas degil tedasin ihaleye verdigi ozel kesimcilerdir luyfen haber yaparken bilgiyi ordan burdan degil kaynagindan ogreninde haber yapin
ŞAHİN
01 Ağustos 2017 Salı 19:44PARK BAHÇELER BUDAMASSA TEDAŞ DİBİNDEN KESER
Dikmeyi
01 Ağustos 2017 Salı 19:42Elektrik hattının altına dikilen her agac kesilir .agac kesilmese elektrik kesilir
Ceylan
01 Ağustos 2017 Salı 17:18Akdeniz elektrik den gelenler yol kenarlarındaki ağaçları gelişi güzel budadılar.Budamak bir tarafa katlettiler.Tamam telleri korumak maksatları.Ama bile bir adam gönderin.Ağacı ana gövdeyi üst taraftan bir kestilerki ağacı tümden kesseler ancak bu kadar olur.Bu işi söyleseler,koordine etseler park bahceler keser.Bu bi tarafı,bunları kesenleri takip eden,engelleyenlerde yok.Belediyeyide sorumlu görüyorum bunlara engel olmadığı için.
Oduncu
01 Ağustos 2017 Salı 16:50Ağaç gerekirse kesilir. Avuç kadar dediğimiz ülkeler kesmesini bildiği için bizden çok ormanı var ve daha çok kereste üretiyor.
mehmet
01 Ağustos 2017 Salı 16:03ya bi ağaç 30-40 yılda yetişiyor ama kendini bilmez, bilinçsiz insanlar bi kaç dakikada agaçları katlediyorlar.