ISPARTA Otogarı'nda Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk devam ediyor.
Ramazan Bayramı nedeniyle 9 günlük tatil başladı. 10 Nisan günü başlayıp 12 Nisan günü sona erecek olan bayram öncesi yoğunluğun yaşandığı adreslerden biri de otogar oluyor. Firma zaman zaman ek seferler düzenliyor.
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde bayram tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar otogarlara akın ediyor.
Bayram için özel sefer düzenlediklerini belirten otobüs firma temsilcileri, her bayram olduğu gibi bu bayram öncesinde de seferlerde hareketlilik yaşanıyor. Bizim müşterilerimize önerimiz son güne bilet almayı bırakmasınlar. Biletlerini erkenden almaları gerekiyor uyarısında bulundular.
Mehmet kadioğlu
08 Nisan 2024 Pazartesi 12:17Fiyatlar çok arttı İstanbul geçen hafta 500. idi şimdi 750 olmuş.bunun adı firdatcilik