02 Mayıs 2025 Cuma

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sade vatandaş

11 Şubat 2017 Cumartesi 09:51

HAAAAAYYYYYİİİİİİİİİİİİRRRRRRR.......

Birol Varol

11 Şubat 2017 Cumartesi 01:05

Funda hanım kime diyorsunuz anlaşılmadıbir alttaki mi iki alttakimi? Ona göre yorum yazacağız da yani bi zahmet...

Funda

10 Şubat 2017 Cuma 11:36

Satılık insan var alttakı yorumda! Isteyen alsın tepe tepe kullansın! Adam meraklı istekli ! Mani olmayın küçk enişteyi!

Teko

10 Şubat 2017 Cuma 11:32

Hepınız alırsınız nasıbınızı! Acele etmeyın! Sırayla:))) iş işten geçince gorcez bakalım napcaksınız!

Yaşa Reis

10 Şubat 2017 Cuma 09:28

Suriyede şehit olan askerlerimize Allah rahmet etsin. Rusya yanlışlıkla vurduk demediği halde öyle lanse eden basına yazıklar olsun. Adamlar bildiğin öç aldı. Reis gönlümüzdesin. Yaşa reis. Sensiz bu Türkiye ne yapar? Sorarlarsa öteki tarafta uyardın mı bu zavallı insanları. Hepiniz için diyeceğim. EVET EVET EVET.

Ispartalı

10 Şubat 2017 Cuma 08:37

Allah'ın izni ile başkanlıkla beraber hepimiz Ailecek reisin olacağız nasıl isterse öyle kullansın Çan'ımız Anamız babamız sana feda

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR