03 Mayıs 2025 Cumartesi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

selçukkk

15 Aralık 2020 Salı 15:24

Lan timur kumarcılarla aynı havayı teneffüs ettiğin için utanıyorsun öylemi,hırsızlarla aynı havayı teneffüs etmiyormusun,tecavüzcülerle aynı havayı teneffüs etmiyormusun,vatan hainleriyle aynı havayı teneffüs etmiyormusun,garip gurabanın hakkını yiyenlerle aynı havayı teneffüs etmiyormusun,kpss den 90 alanı eleyenlerle aynı havayı teneffüs etmiyormusun, kumarbazlar senin paranlamı oynuyor dingil.

vatandaş

15 Aralık 2020 Salı 10:51

bu yerlerin içindeki eşyalarla birlikte tümü boşaltacaksın ve dernek olarak o yere izin verilmeyecek en mantıklı yol bu gibi görünüyor

Gariban işçi Ahmet

15 Aralık 2020 Salı 08:01

Bunlar toplumun yüz karaları. Üç lira ,beş lira için soğuk da Özkanlar köşesinde, Ulu Cami arkasında yevmiyeli işe gidebilmek için, sabah güneş doğmadan ****arda bekleyenler .rızıklarını alınlarının teriyle kazananlara Allah yardım etsin. Bu gibi eşinin, çocuğunun rızkını kumarda yiyenleri de Allah kahretsin. Aslında topluma yük bu tip kişiler. En yüksek cezalara çarptırılsınlar. Kurallara uymayanlar ve bu gibi anlayışsızlar yüzünden virüs bitmiyor zaten.

nermin

14 Aralık 2020 Pazartesi 21:36

ne buluyonuz şu işlerde abv ya bari şu dönemde yapmayın rızkınızı nerelerde yiyorsunuz püü

...

14 Aralık 2020 Pazartesi 20:51

çatladınız dimi kumarsızlıktan beyinsizler terbiyesizler

Öğretmen

14 Aralık 2020 Pazartesi 19:10

Yaz bozları saklayın delil olarak..

misafir

14 Aralık 2020 Pazartesi 18:58

değişen bir şey yok. Baskın yapılan yer halen açık ve faaliyetine devam ediyor. Acaba burayı birileri koruyor mu onca baskın yapılıyor fakat mekan çalışıyor.

Timur

14 Aralık 2020 Pazartesi 17:32

Bu insanlarla aynı havayı tneffüs ettiğim için utanıyorum. Çocuklarının eşlerinin rızıklarını oturduğu yerden haram yolla buralarda harcayan acizi zavallıatı mahluklar, çocuklarınız eşleriniz sizden utanır be. Gidin yövmiyeye gidin, üç liraya gidinde helalinden kazanın. İçip içip erkek oluyorsunuz tırtlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR