İstanbul Isparta seferini yapan Türk Hava Yollarına ait TK2860 sefer sayılı, içerisinde yolcuların bulunduğu uçak hava şartlarından dolayı piste inemedi.
Yolculardan aldığımız bilgiye göre dün saat 15:20 civarlarında Isparta Süleyman Demirel Havalimanına inmesi beklenen uçak pilotun verdiği bilgiye göre kuyruk ve baş tarafından gelen rüzgar nedeniyle inemediği havada 3 tur attıktan sonra inişin sağlıklı olmadığı ve Antalya Havalimanına indiği bildirildi.
PİLOT YAKIT UYARISI YAPTI
Isparta semalarında 3 tur atıp piste iniş için operasyonu tamamlayamayan pilotun yolculara yakıt bitmek üzere Antalya Havalimanına yakıt almaya gitmemiz lazım dediği aktarıldı.
YOLCULARDAN 3 KİŞİ UÇAĞI TERK ETTİ
Antalya Havalimanına yakıt almak için inen uçakta korku dolu anlar yaşayan 3 vatandaş uçaktan inerek Isparta'ya farklı araçlarla geldiği bildirildi. Yakıtını alan uçak Antalya Havalimanından saat 18.30 civarı Isparta Süleyman Demirel Havalimanına inişi gerçekleştirdi. Uçağın sorunsuz inişiyle yolcular rahat nefes aldı.
Değirmenci Dayı
22 Nisan 2022 Cuma 08:59Öyle demeyin akaryakıtı en ucuza kullanan ülke biziz,ayrıca lütfen kendinize gelin Almanya bizi kıskanıyor.
El Chapo
22 Nisan 2022 Cuma 08:52bundan sonra ısparta antalya uçak seferleri başlasın yeter bu karayolunu çekmektense uçakla gidip gelelim.
Onat durukan
22 Nisan 2022 Cuma 07:29Uçak seferine göre yakıt alır. Bir miktar fazlası olur Neden depoyu fullemiyorlar sefere gore aliyorlar diyorsaniz gidin araştirin arkadaşlar. saçma yorumlar yazarak kendinizi gülünç duruma sokmayın
Tarkan Çakır
22 Nisan 2022 Cuma 00:38THY de demek ki biz gibi hep 100₺ lik yakıt koyuyor. Fakirliği bizle beraber yaşayan bir kurumu nihayet bulduk. Cumhurbaşkanlığı Uçakları hep dolu depo geziyor Saray zenginliği...
Enteresan
21 Nisan 2022 Perşembe 20:36Bir gariplik yok mu işte?
....
21 Nisan 2022 Perşembe 18:113 tür fazla atmakla nasıl yakıt biter,azalır..havada daha fazla kalması gerekse ,uzak bir havalimanına inmesi gerekseydi ne olacaktı.acaba..?????