ISPARTA'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan kamyonetin kırmızı ışıkta bekleyen 2 otomobile çarptığı kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Isparta- Konya karayolunun Akkent kavşağında meydana geldi. Ali Galip Doğan'ın kullandığı kamyonet Akkent Mahallesi yol sapağına geldiği esnada kırmızı ışıkta durmak istedi. Ancak yolun yağış nedeniyle kayganlaşması sonucu durmayan araç yeşil ışığın yanmasını bekleyen Hüseyin Kurt yönetimindeki 32 LL 315 plakalı otomobille Lokman Kanak yönetimindeki 32 FN 753 plakalı otomobile çarptı.Kaza sonucu 32 LL 315 plakalı otomobilin sürücüsü Hüseyin Kurt, aynı araçta yolcu olarak bulunan Fatih Dikbaş ile Yunus Emre Kurt hafif şekilde yaralandı.Isparta-Konya karayolunda kaza nedeniyle trafikte aksama yaşanırken, araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
ISPARTA'DA KAZA 3 YARALI

ISPARTA'DA KAZA 3 YARALI
24 Haziran 2020 Çarşamba 11:55
Isparta
suskun
27 Haziran 2020 Cumartesi 18:59Kaptan RIZA bölünmüş yol şehirler arası hız sınırı gecerli. az kafanızı kullanın akpye para fln vermeyiz eds istemiyoruz. haksız yere yaya cezaları yüzünden millet trafik yapmaya başladı bu kafanızı değiştirin.
Yansıma
25 Haziran 2020 Perşembe 20:51Akkent kavşağının olduğu yer çok hatalı Isparta dan çıkışta tam virajda trafik işaretleri konulmuş Okulun önündeki kavşaktan dönünce hemen trafik işaretleri Bunu ya ileriye yada geriye alınmalı
troyka
25 Haziran 2020 Perşembe 08:41Kaptan RIZA rumuzlu yorumcu Sav yolundaki hız sınırı otomobil için 70. O yolu 70 yapacaktın madem o yol bölünmesin o zaman. cahil cahil yorum yapma. Hız sınırları yolların durumuna göre uygulanır. Antalya da ki yoğunluğu görsen trafik dursun gari dersin.
Kaptan RIZA
24 Haziran 2020 Çarşamba 14:15O kamyonetin o yoldaki hız limiti 50 km dir. 50 km ile gelse, bırak yağmuru, kar bile olsa o mesafede durur. Ama nerede, adamlar 50 km hız limitini 100 -120 km ile aşıyorlar. Yüz defa söylüyorum, Sav yolu, İstanbul yolu ve bu Konya yoluna EDS ( elektronik denetleme sistemi) kurulmadıkça, daha çok kazalar meydana gelir. Acilen yetkililerden EDS sisteminin kurulmasını istirham ediyoruz.
YABANCI
24 Haziran 2020 Çarşamba 13:55kazanın sebebi SURİYELİLER Mİ?. yaksa, YABANCILARMI ?, YOKSA dikatsızlık mı?. TOKUŞTURUN KAFALARI , NASIL OLSAN YABANCILARI,SURİYELİLERİ SEVMEZSİNİZ, ISPARTALI OLMAYANI SEVMEZSİNİZ