04 Mayıs 2025 Pazar

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Halktanbiri

17 Aralık 2022 Cumartesi 08:10

Ben ev alamam çünkü karnımı doyurduğuma şükrediyom siz alın zenginlerin aç gözlülüğü hırsı biz fakirleri de bitirdi yazık.

Kerimbenzema

16 Aralık 2022 Cuma 23:59

Garip nereye kadar gidecek. Elbette parası çok olan alıcılar bitecek 3_5 aya. Sonra emlâk krizi bazı ülkelerde başlamış. Bu fiyatlara param yetse bile ev araba almam. Herkes kendi bilir.

türkeş dayı

16 Aralık 2022 Cuma 12:13

Kasım ayında Isparta'da kaç kişi konut aldı haberi yerine Isparta'da kaç kişi bu ayki kirasını sorunsuz yatırdı diye haber yapın da gerçeklerle yüzleşelim.

Vatandaş

16 Aralık 2022 Cuma 10:07

Algı yaratmayın, neredeyse %50 düşüş var satışlarda, gelip yerleşecek olan Rus Ukraynalılar yerleşti zaten güneye, maliyet artışından bağımsız bir fiyat artışı yaşandı konutlarda, deniz bitti buraya kadar.Elin Rus emlakçıları bile hayret ediyor artık, kendi halkına bu kadar acımasızlık olmaz . Emlakçı ve müteahhitler kendilerine gelmeli , 15-20 yıllık evlerin ne gibi maliyeti var?

Çivisi çıktı rtık

16 Aralık 2022 Cuma 06:49

Artık ev sahibi olmak için çok büyük mucizeler olmsı lazım.5.500 tl maaşla karnımızı zor doyuyoruz.bırakın ev almak ne demek.bırakın ev almayı kiralık ev bulmak zor.inanın iki ay önce kiralık ev aradık hiç yok nerdeyse zaten ev boşalsa hemen ya suriyeli ya afkan ya iranlı hemen tutuyor evleri sana kalmıyorki.adamlarda para sıkıntısı yok.ev sahibi neden uğraşsın 5500 tl maaş alan insanlarla dimi.kendi vatanımızda misafir gibiyiz.yalansa yalan diyin.valla kimse diyemez hadi döner konuş bakalım.

Öğretmen Asya

15 Aralık 2022 Perşembe 22:03

Ispartada bu fiyata ev alanlar bi 3, 5 ay almayın nasıl yarıya düşüyor başka şehirlere aynı para büyük şehirler le yani 2 milyona 3 milyona kirazlı dere emre gülistan dağ başı ev mi alınır sanki merkezde deniz manzaralı talep İstanbulda azaldı yüzde 20 mi çakıldı fiyatlar bizde günlük artıyor bu emlakçılarında etkisi çok bi evde 80 bin para nedir yaa kim kazanıyor insan ömrünü veriyor bi ev için tabi babasından miras falan kalmadan hazıra konmadıysa bide kendi almış gibi kasılan tipler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR