Isparta Belediyesi tarafından Anadolu, Modernevler Mahalleri ile Gül Küçük Sanayi Sitesini besleyen ve hatalı olması dolayısıyla arızalara neden olan ana su borusu hattı yenilendi.
Otogar bölgesindeki üst geçidin bulunduğu 110 Caddede Anadolu, Modernevler Mahalleri ile Gül Küçük Sanayi Sitesini besleyen ana su borusu hattında patlamalar meydana geliyordu. Yapılan incelemede yıllar önce döşenen 300’lük boru hattının hatalı olduğu ve borudaki patlamaların bu nedenle yaşandığı belirlendi. Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda bu bölgedeki içme suyu boru hattı yenilendi. Ekipler, 300 metre uzunluğundaki hatalı içme suyu boru hattını 300’lük boru hattıyla yeniledi.
Çalışmalar boyunca Anadolu, Modern Evler ve Gül Küçük Sanayi Sitesi bölgelerinde su kesintisi uygulandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgelere yeniden içme suyu verildi.
Yolcu
05 Eylül 2023 Salı 07:34300 metre uzunluğunda ki yama asvaltımız hayırlı olsun yollar bu sayede 2 renk oldu :D
Fen
02 Eylül 2023 Cumartesi 19:36Büyükşehirlerde adamlar gece metro tüneli kazıyorlar. Köprü tamir ediyorlar. Bizimkiler yaz günü 12 saat su kesip boru değiştiriyorlar. Bu Fen işlerini bi gözden geçir sayın başkanım kafalarına göre iş yapıyorlar. Bari camiilerden anaons ettirseydiniz su kesilecek diye.
Tren Misali
02 Eylül 2023 Cumartesi 19:33Bu çalışmaları gece yapın gece. Bu sıcaklarda 12 saat suyu kestiniz. Ha bide çöpleri öğlen vakti şehrin merkezinde Cumhuriyet caddesinde - Atatürk caddesinde toplayan biraz ufak çöp kamyoneti var yol ortasında durup trafiğin içine eden onuda gece çalıştırın .
Vatanlı
02 Eylül 2023 Cumartesi 14:23Birazdaha sabredin bu aydan sonra kokmaz havalar seriliyor artık bu konuda tecrübe konusuyor
umutsuz
02 Eylül 2023 Cumartesi 14:04oradaki iyasın ilerisindeki ışıklı kavşakta asvalt çökmesi var onuda aradan cıkarırsınız umarım bir işi doğru yapsanız olmaz illa sorunlar olacak.
Sayın yetkililer
02 Eylül 2023 Cumartesi 13:39Peki bu hatalı boruların sebep olduğu maaliyet ile ilgili bir yaptırım oldu mu?
Kokudan müzdarip
02 Eylül 2023 Cumartesi 13:35İstiklal mahallesinde oturuyoruz. Bir süredir her rüzgar estiğinde tabakhane lağım kokusu geliyor. Camları kapatıyoruz bu havada. Bir çözüm bulunmalı (işkembe gibi koku)