06 Mayıs 2025 Salı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yolcu

05 Eylül 2023 Salı 07:34

300 metre uzunluğunda ki yama asvaltımız hayırlı olsun yollar bu sayede 2 renk oldu :D

Fen

02 Eylül 2023 Cumartesi 19:36

Büyükşehirlerde adamlar gece metro tüneli kazıyorlar. Köprü tamir ediyorlar. Bizimkiler yaz günü 12 saat su kesip boru değiştiriyorlar. Bu Fen işlerini bi gözden geçir sayın başkanım kafalarına göre iş yapıyorlar. Bari camiilerden anaons ettirseydiniz su kesilecek diye.

Tren Misali

02 Eylül 2023 Cumartesi 19:33

Bu çalışmaları gece yapın gece. Bu sıcaklarda 12 saat suyu kestiniz. Ha bide çöpleri öğlen vakti şehrin merkezinde Cumhuriyet caddesinde - Atatürk caddesinde toplayan biraz ufak çöp kamyoneti var yol ortasında durup trafiğin içine eden onuda gece çalıştırın .

Vatanlı

02 Eylül 2023 Cumartesi 14:23

Birazdaha sabredin bu aydan sonra kokmaz havalar seriliyor artık bu konuda tecrübe konusuyor

umutsuz

02 Eylül 2023 Cumartesi 14:04

oradaki iyasın ilerisindeki ışıklı kavşakta asvalt çökmesi var onuda aradan cıkarırsınız umarım bir işi doğru yapsanız olmaz illa sorunlar olacak.

Sayın yetkililer

02 Eylül 2023 Cumartesi 13:39

Peki bu hatalı boruların sebep olduğu maaliyet ile ilgili bir yaptırım oldu mu?

Kokudan müzdarip

02 Eylül 2023 Cumartesi 13:35

İstiklal mahallesinde oturuyoruz. Bir süredir her rüzgar estiğinde tabakhane lağım kokusu geliyor. Camları kapatıyoruz bu havada. Bir çözüm bulunmalı (işkembe gibi koku)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR