01 Mayıs 2025 Perşembe

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatan perver

14 Mart 2024 Perşembe 04:57

Fetö operasyonlarını takdir eder vatana millete yaptıkları kötülüğün hesabını versinler en azılıları hala mevcudiyetini koruyorlar bunlar ağa babaları para baronları Devletimizi ekonomi olarak çökerten tüm varlıklara leş kargası gibi çökenler elbet Yüce Devletimize hesap verecekler rüşvet vererek Vatan hainliğinden kurtulacaklarını sananlar elbet bir gün maskeleri düşecektir Devlet ebet müddet payidar olacaktır.

börtec

01 Mart 2024 Cuma 07:54

Len zırcahil sürüsü, yasal olan bankada hesabı olmak, yasal olan sendikaya üye olmak, yasal olan gazeteye abone olmak vs. bunlar mı kıstas, Len zırcahil YASAL olan diyoruz YASAL, yasal olmayan bir şeye üye ise tamam ama bunlar yasal olan kuruluşlara üye idiler. Len zırcahil, o bankasın başındaki kişiyi ödül verir gibi para piyasasının başına getirdiler. Siz garibanları hebabınız var diye suçlu kabul ettiler. Ha ben 2000 yılından beri bunlara fetö diyorum. Yani sizlerden en az 15 yıl ilericiyim.

Muallim

29 Şubat 2024 Perşembe 20:02

Varsa tanıdığınız bildiğiniz söyleyin gereken yapilsin

DOSYA VAR İŞLEM YOK

29 Şubat 2024 Perşembe 17:34

1 YAS'A DA GİTTİLER Mİ ACABA.MERAK ETTİM.

hilimi

29 Şubat 2024 Perşembe 17:03

meb de hala fetöcü var. diğer vakıf ve derneklere sığınmışlar.idareci olmuşlar. mobing yapıyorlar.. mit uyuma

İçişleri bakanımız

29 Şubat 2024 Perşembe 16:25

ALLAH RAZI OLSUN Bakan Yerlikaya dan bunların kökü kuruyana kadar operasyona devam

Ben

29 Şubat 2024 Perşembe 15:30

Fetöcüler zaten kamuda zamanında garibanı ezdiniz ne istediyse vermediniz soruları bile verdiniz hakim savcılar geri dönüyor ne yaptınız. Hep garibanı aldınız

Bu haşhaşiler vazgeçmezler

29 Şubat 2024 Perşembe 15:02

Çok dikkatli ve titiz çalışılırsa Ispartada ki alçak fetocular yakalanırlar.Hepsi ıspartaya yerleşmişler.Özellikle Devlet görevlileri çok titiz araştırılmalıdır..Bu haşhaşiler hipnoz olmuşlar.Idam edilmedikçe asla durmayacaklar!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR