24 Haziran 2024 Pazartesi 12:34
Isparta
Isparta'da otomobil dereye uçtu. Kazada otomobil sürücüs hayatını kaybetti.
Kaza Şarkikaraağaç İlçesi Fakılar-Ördekçi köyleri arasında gece geç saatlerde meydana geldi. Trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybettiği öğrenildi.
Gündüz saat 11.00 civarında olay yerinden tarlasına giden bir vatandaşın kaza yapan aracı görmesi üzerine Jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Salur Köyü nüfusuna kayıtlı Hasan Koç’un olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
surucu
24 Haziran 2024 Pazartesi 14:04seri üzgün
Kaptan Rıza
24 Haziran 2024 Pazartesi 13:27Defalarca uyarı levhaları var, trafik affetmez...Ne bu hız, ne bu vurdumduymazlık... Yazık çok yazık.. Allah rahmet eylesin.. Lütfen şu kuş serilerilerini temelli kaldıralım.. Trafik kurallarına mutlaka uyalım..Bu sıcaklarda her an teker cavlayabilir...Hızdan kaçınalım..90 km lik yolda 70 le gidelim..hiç bir zaman 100 km geçmeyelim..
Tofaş arabaları
24 Haziran 2024 Pazartesi 12:45Yine tofaş gurubu araba, teneke, kağıt gibi tavan kaporta yamulmuş, insan hayatı sıfır. Köprünün kenarın da yoldan çıkmayı engelleyici ,demir bariyer niye yok???
Bariyer yokmu
24 Haziran 2024 Pazartesi 12:42Yav arkadaş,köprü yapıyorsunuz niye yanına koruma bariyer yapmıyorsunuz???kadere iman ediyoruz amenna,ancak işinizi doğru dürüst yapın.Sene olmuş 2024!!!!