04 Nisan 2019 Perşembe 15:18
Isparta
Isparta Kafeler Caddesi'nde Ekmek Arası açıldı.
Kafeler Caddesi'nde hizmet veren Ekmek Arası'nda Kahvaltı, Patso Çeşitleri, İskender Çeşitleri, Makarnalar, Omletler, Menemen, Gözleme, Tavuk Çeşitleri, Atıştırmalıklar, Tost, Döner, Hamburger, Sandivç ve çeşitleri ile sokak lezzetleri bulunuyor.
ADRES: Isparta Kutlubey Mahallesi Kafeler Caddesi (Milano Kafe) önü
İLETİŞİM: 0246 218 22 35 (ALO PAKET)
deniz günay
07 Nisan 2019 Pazar 04:53****et nezif bir yer bir aile isletmesi olarak açılmış. Biz arkadaşlarımızla gittik ve yedik ****et lezzetli yapmışlar. Fiyatları bizde sorduk fakat ilk açıldıkları için böyle bir fiyat sunmuşlar daha sonra belki değişebilrmiş. ben ve arkadaşlarım memnun kaldık tavsiye ederim.
TC vatandaşı
04 Nisan 2019 Perşembe 17:58Para yerine TL yazmak cokmu zordu
Vatandaş
04 Nisan 2019 Perşembe 16:19Etler ve kullanılan ürünler (salam,sucuk) helal marka mı acaba yoksa merdiven altı mı fiyatlara bakınca uygun birde kim işletiyor.