Isparta’da bugün bazı caddeler trafiğe kapatıldı.
31 Mayıs 2024 Cuma Günü Gül Festivali kortej yürüyüşü programı nedeniyle yapılacak olan etkinliklerin güven ortamında gerçekleşmesi için 31 Mayıs 2024 Saat 13.00’dan itibaren kutlamaların bitimine kadar Kaymakkapı- Mimar Sinan Caddesi Gülkent Kavşağı arası ve Tümen Kavşağı ile Hükümet Caddesi trafiğe kapatılacak olup, bu caddeler üzerinde araç parkına müsaade edilmeyecek.
ISUBÜ Mezuniyet programı kutlamaları dolayısıyla yapılacak olan etkinliklerin nedeniyle yine aynı saatte Hükümet Caddesi, Üç Mum kavşağından itibaren 6 Mart Caddesi, Gar Kavşağı ve Tümen Kavşağı arası İstasyon Caddesi trafiğe kapatılacak olup, araç parkına müsaade edilmeyecek.
Kurye
02 Haziran 2024 Pazar 07:56Müşteri yemek istiyor müdür götüreceksin diyor polis gecemezsin diyor 2 tane plakaya ceza geliyor başlarım festivaline 8 günlük yovmiyem boşa gidiyor birileri para ezecek diye
Vatandaş
31 Mayıs 2024 Cuma 16:36Gereksiz boş işler
Vatandaş Rıza
31 Mayıs 2024 Cuma 16:15Isparta nın tüm ana arter yolları kapalı demek...O vakit en iyisi evden bir adım dışarı atmamak gerek..En işlek, en mühim yollar etkinlik ve mezuniyet dolayısıyla her yıl mecburen geçici kapatılıyor, biliyoruz ..Ama alternatif çözümler çok çok Uzak mesafelerden..Er geç bu duruma bir çözüm bulunması lazım..
X
31 Mayıs 2024 Cuma 13:16Bu trafiğe bir çözüm bulunsun
Özüne dön
31 Mayıs 2024 Cuma 11:34Ne lgs işimi arkadas bi bıka yaramıyor gidin meslek eğitimine verin yakında yerleri süpürmek için eğitim görecekler çünkü beceremeiyrcekler
Etkinlik güzel fakat
31 Mayıs 2024 Cuma 10:33Trafik felç özellikle halk otobüslerinde sıkıntı yaşadık geçmiş zamanlar da pazar günü olsaydı bari
Altan
31 Mayıs 2024 Cuma 09:35Tam lgs sınavı olan haftayı bulmuşlar.Kemerleri sıkın devlet belediyelere geldimi sesini çıkarmıyor.
Milleti bunaltmayın
31 Mayıs 2024 Cuma 09:30Yav arkadaş millet,işsiz,ev kirasını ödeyemiyor,Ne festivali????üniversitelerde,kirazlıdere de festival yapsınlar, zaten şehir merkezinde trafik keşmekeş, birde bu çakma festivallerle iyice milleti bunaltacaklar!!!