19 Nisan 2024 Cuma

Isparta'da ana muhalefet partisiyiz

Isparta'da ana muhalefet partisiyiz

Isparta

İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'da gündem yaratacak bir açıklama yaptı. Milletvekili Cesur, İyi Parti'nin Isparta'da 2018 yılından bu yana ana muhalefet rolü üstlendiğini söyledi.

İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur, Isparta siyasetinde flaş açıklamalarda bulundu.  2018 yılından bu yana İyi Parti'nin Isparta'da ana muhalefet partisi rolü üstlendiğini söyledi. Cesur, "Bu sonucu anketler söylüyor" dedi.  Isparta'da ana muhalefet partisi olmanın sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten Milletvekili Cesur, " Biz de siyasi parti olarak şu anda Türkiye'de evet muhalefet partisiyiz ama Isparta'da biliyorsunuz ana muhalefet partisiyiz 2018’den beri. Siyasi parti olarak, İyi Parti olarak muhalefet görevimizi yaparken Isparta'daki anketlerde birinci parti görünüyor  şu anda İyi Parti. Dolayısıyla bizim Isparta'daki ana muhalefet görevimizle beraber aynı zamanda iktidara namzet olan bir siyasi partinin Isparta'da da üstelik 1. parti konumuna oluşmuş bir partinin temsilcileri olarak bize başka sorumluluklar düşüyor.  Bu sorumlulukların içerisinde Isparta'da yaşayan bütün vatandaşların, Isparta halkının, gerek Isparta’lı hemşehrilerimin gerekse buraya gelip burada ekmeğinİ Kazanan ve ailesini burada konumlandıran tüm vatandaşlarımızın daha iyi bir hayat hak ettiklerine inanıyoruz. İşte bu daha iyiye ulaşmak da biz kendi projelerimizi kendi ekonomik kadrolarımızla, kendi yarınlara Türkiye'nin üretim, istihdam ve mevcut ekonomik problemlerini aşacak projelerimizi çok gerçekten de Türkiye'de çok ehil ve çok iyi kadrolarla İyi Parti olarak bunları yapacağız.

Isparta girişimcisi ile sanayisi ile tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarıyla, esnafıyla her zaman yüz akıdır ve muhalefet olarak yapmamız gereken sandık gelinceye kadarki görevi yapmaya devam edeceğiz. Gerek kendi kadrolarımızla, genel başkanımıza ve genel merkezimizdeki ilgili komisyonlarımız aktarmak üzere gerekse Türk kamuoyunda kamuoyu oluşturmak ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sesiniz olmak üzere ben hazırım. Yarın İyi Parti iktidarı olduğu zaman İyi Parti'nin de sizlerin önünü açma, hevesini arzusunu ve Türkiye'nin bundan başka da bir çıkış yolu olmadığını, Türkiye'nin çiftçisinin ve köylüsünün sanayicisinin üretmesinden ve bu üretimin Türkiye'deki yaşayan insanlara, Türkiye'ye göç ile dışarıdan gelenlere değil, Suriyelilere ve diğer insanlara değil, istihdam sağlanmış, kayıt altına alınmış ve rahatlıkla bu kayıt altındaki insanlara rahatlıkla hak ettiği maaşı ödeyen ve bunu öderken de ya da ödemekten imtina etmek zorunda kaldığı için başı öne eğmeyen sanayici ve girişimci olmalı Türkiye'de." diye konuştu. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sayın Akşener

07 Aralık 2022 Çarşamba 13:51

Aylin hanım, Sizi değil memleketimizin insanını Ispartalı Vekil görmek istiyoruz. Genel Merkez duy sesimizi.

mahoni

06 Aralık 2022 Salı 23:28

Savlu zagor küçükken fazla beskenememissin beynin gelişmemiş zagor teksax okuya okuya adın müslüman ruhun ecnebi kalmış soğuk havalarda dışarı çıkma beynin buza done buzbeyinli olursun

Akkurtun sahibi

06 Aralık 2022 Salı 19:32

Senin gibi köpeğim olacağına keşke eve kedi alsaydım

Vatandaş

06 Aralık 2022 Salı 19:07

Sen o hasan dan kurtul iktidar olursun vekilimiz

Akkurtun veterineri

06 Aralık 2022 Salı 17:56

Akkurt, , sokak kopeginde bile sendekinden fazla zeka var.

Akkurt malının dayısı

06 Aralık 2022 Salı 17:52

Et bulamazsanız Ot yiyin ot

Mamati sığırının yengesi

06 Aralık 2022 Salı 17:46

Ekmek bulamazsanız pasta yiyin

Doç.dr Sedat teker

06 Aralık 2022 Salı 16:55

Ak çakal laann bırak

Baytar selim

06 Aralık 2022 Salı 16:47

Ben baytar selim bu akp ve mhp nin bu vatana vatandada yaptiklari ihaneti tarih affetmeyecek alin suriyelileri koynunuza sokun, baytarligimi konusturup sizleri kesicem yakindan. Hazir olun susluler. Gideceksiniz akp ve mhpliler biz geldiginde ulkemiz ATATURK turkiyesi olup kalkinacak fabriklara acilacak.

Gençler işsiz

06 Aralık 2022 Salı 14:37

Muhalefet işi tamam da,.Işsiz gencler çok ısparta da.Sanayii fabrikalar isletme açılması gerek ısparta ya!! Her yer apart,universiteli gencler issiz,bu propleme Çözüm bulmak gerek.Lafla karin doymuyor.Lafla peynir gemisi yürümez.

AkKurt

06 Aralık 2022 Salı 14:19

Mahoninin bilmem neyi, bu halk senin gibileri çok gördü. Ecnebi uşağı olduğun, kimden emir aldığın kullandığın isimden belli. Siz millete koyun diyorsunuz ya merak etmeyin sizin dibinize koyacaklar. Ağa babalarınız Osmanlı'yı yıktı, biz yeniden kuracağız. Daha Vatikan'a sancağımızı dikeceğiz. Başta hizmet ettiğiniz ağa babalarınız olmak üzere hepinizin aklını alacağız. Korkudan münafık olacaksınız. 6' lı değil 12' li masa kursanız boş. Siz Batının viski sofrasının mezesi olursunuz ancak.

Mamati

06 Aralık 2022 Salı 14:03

Psikolog bozuntusu elbette o kucumsedigin insanların önüne gelecek lesin siz önce Meral hanımin okullarda okuyacağım dediği kitabı araştırın tabi dininiz İslam'sa https://www.trhaber.com/m/gundem/murat-bardakci-aksener-in-medeni-bilgiler-kitabi-h42762.html?gclid=Cj0KCQiA7bucBhCeARIsAIOwr-9V-807vPYKo-Ei66Uzo8w-40EWhvqr0eGC7F4VNb7kFFvOR-GeXUwaAu2SEALw_wcB

mamati

06 Aralık 2022 Salı 13:59

Tebrikler HDP nin desteği olmadan anamuhalefet olduğunuz illerden birisi Isparta ama bu millet yönetecek baş bekler sizin liderler kendilerine kukla arayışındalar devletin başına lider gerek muhalefet liderlerinin kuklası degil

Mahonin psikoloğu

06 Aralık 2022 Salı 13:00

Bu cahil halka ne anlatırsan anlat ,din sömürüsü ile uyutulan bu millet uyanmıyor.Ulke elden gitmek üzere hala gerçekleri görmüyor, sadece mülteci sorunu bile ülke için büyük tehdit.

Savlu mahoni zagor araphanin amcasi

06 Aralık 2022 Salı 12:55

Lann mahoni ,savlu, zagor, araphan sığırı nerdesiniz .Yorum yapsanıza, zamları cehape yapıyor, hdp ile görüşüyor, reis dünya lideri desenize.beyinsiz mallar kuş beyinli satılık cahiller çabuk yorum yazın buraya

ISPARTALI

06 Aralık 2022 Salı 12:52

Aylin hanım gibi siyasetci zor bulunur Oturaklı bir siyasi

Duyaeni şeyeden

06 Aralık 2022 Salı 12:30

Neden düzenin önünde olmak çok mu hoşuna gidiyor, embesil.

Hatice Uzun

06 Aralık 2022 Salı 12:27

Aylin hanım Eğer Kılıçdaroğlu size Milletvekili transfer etmeseydi İyi parti meclise bile giremeyecekti.CHP yüzde 25 oyla herzaman ana muhalefetdir.sizde hep yüzde 10 bandında kalacaksınız.Ve siz güçlendirilmiş parlementer sisteminde Cumhurbaşkanını kukla değersiz cumhurbaşkanı yapmak istiyorsunuz bunu millet kafasının biryerine yazıyor.Seçim zamanıda ona göre oy veririz.

Duayen

06 Aralık 2022 Salı 10:43

Aynen öyle Doktor Hanım. Hiçbir zaman iktidar olamayacaksınız. Hep muhalefette kalacaksınız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR