24 Ekim 2024 Perşembe

Isparta'da akıl almaz kaza

Isparta'da akıl almaz kaza

Isparta

Isparta’da Çayboyu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında kazaya karışan bir araç, başka bir aracın üzerine çıktı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken toplamda 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

Kaza Kurtuluş Mahallesi Cahit Mavali sokakta meydana geldi. 32 ADA 756 plakalı otomobil, 32 HT 774 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kaza sonrası savrulan araçlar park halindeki 2 araca da çarparak durabildi. Kazaya karışan bir otomobil ise park halindeki bir başka otomobilin üzerine çıktı. Akıl almaz kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza sonrası araçlar ise çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İspartali

24 Eylül 2023 Pazar 21:22

Helal olsun tek kelimeyle helal olsun yimin olsun şart olsun. İspartali şoföre inanılmazı şöyle geç kenara seyret. Bu şekilde yapmak her babayigidin harcı değildir.

Denetim

24 Eylül 2023 Pazar 12:51

Bu yolda kaç kilometre hızla gidiyonuz arkadaş. Bu trafikçi arkadaşlar akşam -gece saatlerinde gökçay çayboyu kirazlıdere yollarında denetim istiyoruz.

Her yere radar gerek ısparta ya

24 Eylül 2023 Pazar 08:54

Sürat her yerde man yak gibi araba kullananlar var.Ispartanin her yerine EDS kurşunlar.Radar kurşunlar.Bunlar ikazdan anlamaz,cezayı yiyince akılları başlarına gelir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR