09 Kasım 2022 Çarşamba 23:34
Isparta
Isparta’da kamyonet ile otomobil çarpıştı. Kaza sonrası çarpışmanın etkisiyle kamyonet yol kenarındaki evin bahçesine uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Davraz Mahallesinde meydana geldi. H.A’nın kullandığı 32 PL 888 plakalı kamyonet ile A.K’nin kullandığı 32 AS 445 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet, bir evin bahçesine uçtu. İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kamyonet sürücüsü H.A. Isparta Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
M.s
10 Kasım 2022 Perşembe 21:07Davraz mahallesi başta olmak üzere kavşaklarda geçiş üstünlüğünü gösteren tabela ışık ve benzeri uyarılar yok ve bu nedenle hergün kazalar oluyor.İllaki yaralamalı veya ölümlü kazalarmı olması lazım lütfen önlem alalım
Süleyman
10 Kasım 2022 Perşembe 15:36Daha çok kasis yapın belki o zaman düzelir :)
Kemalettin Tutak
10 Kasım 2022 Perşembe 13:42Ehliyet sınavları zorlaştırılmalı. Bizim millet ehliyet aldıktan sonra araba öğreniyor. Ehliyet alıp araba sürmeyi bilmeyen çok var. Acilen düzeltilmeli. Yazık çoluk çocuk sokakta geziyor.
Tarık Elverdi
10 Kasım 2022 Perşembe 13:39Her önüne gelene ehliyet mi verilir. Gelir sana da toslar.
Trafik
10 Kasım 2022 Perşembe 08:53Araç sürücüleri direksiyon başına geçince yolların fatihi oluyorlar kurallara uyan yok çarşamba günü köy garajı jı havalısi trafiği korkunç çarşamba pazarı nedeniyle yetkililere duyurulur ekipler kasaplar caddesinde uygulama yapsınlar çok iyi olur
Her köşeye hız kasisleri yapilması sart!
10 Kasım 2022 Perşembe 08:24Birde sükrü baskana kıziyirlar,Her kavsaka,her koşeye hız kesici kasis yapmak gerek.Ispartada kasap soför cok.Ne hosgoru var,ne saygi var.Kimse trafik kurallarina uymuyor!!
Herkes araç kullanmak zorunda değil
10 Kasım 2022 Perşembe 07:32Kaza anında kızımla okuldan dönüyorduk.Kamyonet çok hızlıydı eğer 1 metre daha yürümüş olsaydık bizi de ezecekti .Ara yolda bu kadar hız yapan düşüncesiz saygısız sürücü yüzünden canımızdan oluyorduk