Isparta'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, refüjden karşı yola geçerek seyir halindeki hafif ticari araca çarpı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza Batıkent Mahallesi 111 Cadde (Gölcük yolu) üzerinde meydana geldi. Orhan M.’nin kullandığı 32 FU 808 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önce refüje daha sonra karşı yola geçerek, karşı yönden gelen Seyfettin D.'nin kullandığı 07 GT 837 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile hafif ticari araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Scuderia Ferrari
01 Eylül 2020 Salı 08:22Kaçla gidiyormuş?
Başlık
31 Ağustos 2020 Pazartesi 20:17"Akıl Almaz Kaza'' deyince, Arabalar, bilinmeyen bir nedenle havalanıp, havada çarpıştı sandım.. Yine de tebrikler.. Her kazaya "Feci Kaza" başlığı atmanızdan iyi olmuş.. Allah kaza bela vermesin.
Turker inansoy
31 Ağustos 2020 Pazartesi 17:13Sürat...sürat....hıız felaketdir..
Güvenlik
31 Ağustos 2020 Pazartesi 09:50Geçmiş olsun...
Vatandaş
31 Ağustos 2020 Pazartesi 09:27Nasıl becerdi acaba düz yolda karşı yola geçmeyi?