Basın kuruluşları haber alma özgürlüğü enstrümanlarının en başlarında gelmektedir. Özellikle yerel basın günümüz haber alma araçları içinde gün geçtikçe daha büyük öneme sahip olmaktadır.
Yerel basın mensupları kısıtlı imkânlarla da olsa yaptıkları işlerle günden güne daha çok ses getiren, daha fazla kitleye ulaşabilen bir nitelik kazanmıştır. AK Parti olarak, günlük kaygı ve küçük hesaplara düşmeden etik kurallara ve kamu vicdanına ters gelecek tutum ve davranışlara girmeden, objektif yayıncılık ilkelerine sadık kalan yerel basınımızla hepyakın ilişkiler içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz.
Önemsediğimiz bu ilkeler doğrultusunda herhangi bir basın kuruluşuyla herhangi organik bağımızın olması düşünülemez. Dolayısıyla Partimizin ismini kullanarak gerek sosyal medyada, gerek internet medyasında gerekse basılı medyada takip ve abonelik talepleriyle hiçbir ilgimizin olmadığını sevgili Ispartalı hemşerilerimizin bilgilerine sunar, bu vesileyle kıymetli lsparta yerel basınına iyi çalışmalar dileriz.
Ak Parti Isparta il Tanıtım ve Medya Başkanlığı
YALNIZ KURT
04 Nisan 2017 Salı 19:43DURMAN TACİZ EDİYORSUNUZ ÜYENİZ DEĞİLİZ ÇIKMIŞ BİRDR KONUŞUYUR VATANDAŞI RAHASIZ ETMEYİN EVET VERECEKLERDE SİZE HAYIR VERİR.
habis
03 Nisan 2017 Pazartesi 23:23he looo nereden bulurlar numarami bide yoldas diyor dur bakalim sizin gittiginiz yol yol degil ki yoldas olalim hem ayakkabi kutularida yok bende
Yalnız insan
03 Nisan 2017 Pazartesi 22:46Aynen haklısın yalnız kurt onlar dürüst bizler degiliz valla
Savunan Adam
03 Nisan 2017 Pazartesi 22:42REFERANDUM DA EVET DİYORUZ HAYIRCILARIN SIZ ANCA DISLIKE ATIN HAHAHAHAHAHAH
YALNIZ KURT
03 Nisan 2017 Pazartesi 21:58ÜLEN AKP. ÜYE OLMAYANA BİLE TANIMADIGIM VEKİLİN BİLE MESAJI GELİYOR BENİM TELMİ KİM SATIYOR SİZE SİZMİ DÜRÜSTSÜNÜZ. ??