21 Şubat 2025 Cuma 10:07
Isparta
HABER/ALİ İHSAN TOPAL- Isparta’da emniyet ekiplerince gerçekleştirilen uygulamada 5 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün akşam 22.00 - 23.00 saatleri arasında gerçekleştirilen uygulamalarda 59 şahıs, 38 araç ve sürücüleri kontrol edildi. Uygulamalar sonucunda; 5 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Ekiplerin, çarşı ve mahalle bekçileri ile sokakların güvenliği, şehrin huzur için kararlılıkla devam edileceği bildirildi.
emniyet duy sesimi
22 Şubat 2025 Cumartesi 08:48iskender mahallesi çift park sorununa da el atsanız keşke.kaldırımdaki motor sürücülerine..işyerlerinin önünü kendi tapulu alanı gibi işgal eden esnaflada zabıta ilgilense ısparta daha güzel bi yaşam alanı sunar insanlara...
nuh
21 Şubat 2025 Cuma 15:59davraz mahallesi gülevler gibi ara yollarda da denetim yapın lütfen, emekleriniz için çok teşekürler, beyaz farlı, eksozlu bütün zibidilere cezaya devam
JAMER
21 Şubat 2025 Cuma 10:36hani kanun YOK İDİ. HANİ YETKİLER YOK İDİ.kanunlar yerinde duruyor.LAKİN: MAKAMLAR İŞĞAL İÇİN DEĞİL İCRAAT İÇİN OLMALIDIR.yetkilerini kulanmayanlar ACABA BENİ ŞURAYA BURAYA SÖRĞÜN EDERLERMİ KORKUSU VARDIR.ğörev ica edip sörğün şereftir.ADALETSİZCE DAVRANAN SİYASİLARİN ARKASINA SIĞINANLAR EBEDİ CEZAYI AHİRETTE ĞÖRECEKLER.
Ali
21 Şubat 2025 Cuma 10:00egzozcuları toplayın sayın müdürüm İllallah ettik kışın bile motor eqzozu sesinden
Emniyet çalışanları sağolsun
21 Şubat 2025 Cuma 09:47Ekiplerin kararlılıkla devam ettirdikleri denetimler sonucu halkın güvenliği huzuru için yaptıkları çalışmalar gece gündüz bu soğuk kış gününde verdikleri hizmetten dolayı sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hepsinden denetimler aralıksız devam etsin çok memnunuz