Isparta'da çeşitli suçlardan aranan 133 kişi yakalandı.
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince çeşitli suçlardan aranan şahısları yönelik geçen Kasım ayında yapılan operasyonlarda toplamda 133 kişi yakalandı.
Aralarında; “Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama” ve “Hükümlü Veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından 13 yıl, 4 ay hapis cezası ile aranan F.K., “Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği” suçundan 10 yıl, 11 ay, 7 gün hapis cezası ile aranan B.G., “Binanın Eklentileri İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 11 yıl, 1 ay hapis cezası ile aranan H.Ö. ve “Sürüde Bulunan Büyük Veya Küçükbaş Hayvan Hakkında Hırsızlık” suçlarından toplamda 4 yıl, 2 ay hapis cezası ile aranan S.K. ile birlikte 133 kişi adli makamlara sevk edildi.
vatandaşın biri
02 Kasım 2020 Pazartesi 18:14isimleri verinki vatandaş bilsin bunların tuzagına düşmesin.m.g..y.s ne bileyim kim
Ayşegül
02 Kasım 2020 Pazartesi 17:57Yuhhh, 300bin nüfuslu yerde ne çok üç kağıtçı varmış. Ispartalı olmaktan utandım. Her türlü rezillik var
Cafer
02 Kasım 2020 Pazartesi 17:49Kasım ne ara geçti, ekimdir o ekim