ISPARTA'da hırdavatçının musluk takmak istediği varil, sıkışan hava nedeniyle patladı. Korkuya neden olan patlama sırasında 1 kişi, korkuyla düşerek hafif yaralandı.
Isparta İlçeler ve Köyler Otogarı arka sokağındaki bir işyerinde saat 13.30 sıralarında, hırdavatçı Veli Eryiğit'in musluk takmak istediği 100 litrelik plastik varil, büyük gürültüyle patladı. O sırada yoldan geçen Meltem Özyorulmaz, patlama sesinden korkarak yere düştü. Patlamayı duyanların ihbarı üzerine yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralanan ve hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Meltem Özyorulmaz, sağlık görevlileri tarafından ikna edilerek Isparta Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Özyorulmaz'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.
Polis, büyük bir yarık oluşan varildeki patlamaya, içinde sıkışan havanın neden olduğu üzerinde duruyor.
İsyeri sahibi
17 Mart 2018 Cumartesi 01:14Arkadaşlar kusura bakmayın ama gereksiz yorumlarıniza yer olcak gülünecek bir olay değil burda üç kişi yaralandi ve biz kazayı yaşayan insanlarız caresizligine dalga geçer gibi yorum yapmayın biz hala olayın şokundayiz aksini iddia eden varsa adres belli gelsin beni bulsun
Gökhan
16 Mart 2018 Cuma 22:37Ordaki adamıda yaralanan çok sevdiğimiz arkadaşımız(meltem) ide Allah korumuş okadar iyi niyetli bi insanki bukadar ihmale rağmen şikayetçi bile olmamış. Yalan iftira ile böyle insanı üzmeyin
ayhan
16 Mart 2018 Cuma 21:19Bu arasta,da siğara içmek tehlikeli ve yasaktır levhası koysaydınız...!!!!!
Yaralının arkadaşı
16 Mart 2018 Cuma 19:02yalan yanlış yorum yapma kamera kayıtlarını iyi izle biz canımızla uğraşıyoruz. O gözlerinide bi muayene ettir.
Yaralının kardesi
16 Mart 2018 Cuma 14:50Güvenlik kamerasını inceleyin yalan yanlış yorum yapma birader orda allah kimsenin canına mal olmadığına şükretmek lazım git de bi izle güvenlik kamaresini dengesiz yorum yapmayın herkes işine baksın..
Yanlış haber yapmayın
16 Mart 2018 Cuma 01:19Varil kadının yüzünden patladı sigara içiyordu bayan olay sırasında ben karşı dükkandaydım yanlış haber yapmayalım