24 Ekim 2024 Perşembe

Isparta’da sporda şiddet

Isparta’da sporda şiddet

Isparta

ISPARTA’DA Fatih Mahallesi’nde bulunan Fatih Spor Kompleksi’nde 1. Amatör Lige yükselme maçında bir taraftar sahaya girerek teknik direktörüne saldırdı. O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.  
Olay geçen Cumartesi günü meydana geldi. 1. Amatör Lige yükselme maçını izlemeye gelen bir taraftar karşılaşma oynanırken, bir anda sahaya koşar adımlarla girerek, küfürler yağdırdı. Ardından saha kenarında bulunan teknik direktöre saldırmaya çalışan taraftarı çevredekiler sakinleştirdi. O anlar ise cep telefonu kameralarına an be an yansıdı.  Olay sonrası ise taraftar sahadan ayrıldı.  
İddiaya göre ise çocuğunun maçını izlemeyen gelen taraftarın oğluna maç sırasında sürekli faul yapılmasından dolayı sinirlendiği ve sahaya girerek önce hakeme tepki gösterdiği ardından da rakip takımın teknik direktörüne küfürler saydırarak, saldırdığı öğrenildi. 

VELİLER VE ÇOCUKLAR BÜYÜK KORKU YAŞADI 

O anlarda ise spor kompleksinde çocuklarının maçını izlemeye gelen aileler ve sahadaki yaşları 13-14 olan çocuklar ise büyük korku yaşadı. Anne ve babaların çocuklarına sahayı terk etmeleri için uyarıda bulunmaları da görüntülere yansıdı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Veli

13 Temmuz 2024 Cumartesi 10:29

Yorumlara bakıyorum da ne kadar alakasız yorumlar yapılmış.Sahaya giren şahıs yüzünden maç ilk 10 dakikada iptal oldu. Orada o şahıs yüzünden hoca ve çocuklar zarar görebilirdi. Bu kadar karalama yapmaya gerek yok. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın lütfen.

Veliii

10 Temmuz 2024 Çarşamba 09:01

Herseyimiz üç kağıt u 13 maci amacımız sporcu yetiştirmek ama sahada 12 13 yaşından daha çok büyük yaş gruplarını oynatıyorlar amac biraz basari elde edip isim yapıp daha çok çocuk kapmak haftada 2 anteraman biri 5 2 top kapma biri haftalık mac biraz istasyon calismasivverdikleri eğitim bukadar ne yetenek arıyorlar ne yetiştiriyorlar

×××L

10 Temmuz 2024 Çarşamba 00:34

Olay yerinde bulunan ........... birinin saldıran vatandaşın özgürlük hakkı olduğunu uzaklaştırılması yine gelecegini soyleyerek,birdiğerinin 17 yaş altındaki futbol müsabakalarının oynanması gerektiğini ifade ederek olaya açıklık getirdiler.

Haksızlık

09 Temmuz 2024 Salı 23:23

Bu Arenaspor hocası Fatih hakemlere ne vadediyor çok merak ediyorum, bütün kararlar ne hikmetse Bu adamın takımını lehine çıkıyor. Elbette yok olayı Tasvip etmiyorum fakat bence karşı tarafın verileri de bu kararlar doğrultusunda Haklı olarak tepki gösteriyorlar tabii ki Hakemlerin taraf tutmasından dolayı daha büyük olaylar çıkabilir unutmamalı ki bu Maçları 13 ve 14 yaşında çocuklar oynuyor, Hakemler tarafsızlıklarıyla velilerde Sakin kalmaları ile bu çocuklara örnek olmalıydı

Vatandas

09 Temmuz 2024 Salı 20:04

Ya Allah aşkına şu artık lsparta futbolundan öz savlu beden hocaları hasan erol hoca birde şu olaya maruz kalan her sene bir takım alan çocuklara hiç bir şey vermeyen bu adamları ilişiği bir kesin .kac tane adam yetististirmisler. Bunlar iyi hoca olsa bir basarilari olur .yok spor okulları. Biri bi ara fenerbahce spor okulu dedi .çocukları spordan soğuttu.biri yok emre dedi aynı gencler birligi aynı.veliler bunlar para tuzağı valla çocuk bildiğini unutur .bunlar yüzünden çekin elinizi

Hakem kart göstermiyor

09 Temmuz 2024 Salı 19:35

Oğluna faul yapanlara hakem kart göstermediği için, futbolcunun babası öfkelenmiş demek ki..Hakem kart gösterse seyirci niye sinirlensin??

Fsa

09 Temmuz 2024 Salı 18:49

Boynundan kart çıkarıyor sanmıyorum taraftar olduğunu muhtemel karşı takımın yöneticisi falan ayrıca ayrıca artist fatih kaşınmıştır gene

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR