24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA’DA MOBİLYA DENİNCE AKLA “BAŞKENT” MOBİLYA GELİR

ISPARTA’DA MOBİLYA DENİNCE AKLA “BAŞKENT” MOBİLYA GELİR

Isparta

ISPARTA’DA MOBİLYA DENİNCE AKLA “BAŞKENT” MOBİLYA GELİR


Isparta'da mobilya markaları içerisinde geniş ürün yelpazesine sahip Başkent Mobilya sezon sonu indirimleri, 24 aya varan ödeme imkanı ve peşin ödemelerde ekonomik fiyatlarla sadece Ispartalılara değil tüm bölgeye hizmet veriyor. Başta İnegöl olmak üzere yüzlerce birbirinden şık ve modern tasarımlı ürünler sizleri bekliyor.  

Isparta’da mobilya sektörünün tanınmış isimlerinden olan Başkent Mobilya İskender Mahallesi 106 Aksu Caddesi No:36 da (Sermet Sağlık Ocağı karşısı) hizmet vermeye devam ediyor.
1500 m2 lik Show Room mağazasına sahip olan Başkent Mobilya’da İnegöl’ün meşhur mobilya çeşitlerini bulmak mümkün. Isparta’da çoğu mobilya mağazasında bulunmayan İnegöl’ün kendine has mobilya ürünlerine Başkent Mobilya’da ekonomik fiyatlarla ve  uygun ödeme takvimi  ile sahip olmak çok kolay. Başkent Mobilya ayrıca Armis Yatak Odası Isparta Bayiliği ve Lajivert Genç Odası Isparta Bayiliğine sahip. Cemal ve Alpaslan Yüksel kardeşler tarafından işletilen Başkent Mobilya’da Yatak odası, oturma grupları, genç odaları, yemek odaları, yaşam odaları vb. birçok mobilya ürünlerini bulabilirsiniz.
ISPARTA’DA MOBİLYANIN
“BAŞKENT’İ BİZİZ…

Başkent Mobilya işletmecileri Cemal ve Alpaslan Yüksel kardeşler, Mobilya sektöründeki son yenilikleri tüketici ile buluşturmanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirterek, “Mağazamıza gelen müşterilerimiz her türlü mobilya ürününü rahatlıkla bulabilir. Kaliteli ve hesaplı ürünlerimizle yıllardır Ispartalı müşterilerimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm ülke geneline olduğu gibi Avrupa ülkelerine de mobilya gönderiyoruz.  İnegöl Mobilya’nın Isparta’daki tek adresi Başkent Mobilya’dır. Ürünlerimiz tamamen İnegöl ürünü olup, taklit değil gerçek ürünlerdir” şeklinde konuştular.
Lajivert Genç Odası Kategorileri :
•Mega Gri Genç Odası
•Friy Genç Odası
•Oscar Pudra Genç Odası
•Elegant Genç Odası
•Tarz Mavi Genç Odası
•Tarz Menekşe Genç Odası
•Golden Genç Odası
•Lotus Genç Odası
•Fenomen Genç Odası
•Lacivert Ranza, Yatak ve Bazalar..
SEZON SONU 
İNDİRİMLERİMİZİ
SAKIN KAÇIRMAYIN

Başkent Mobilya’da sezon sonu indirimlerinin de başladığını belirten mağaza yetkilileri, mobilya satışında müşterilerine çok uygun ödeme planları uyguladıklarını da ifade ettiler. Sözkonusu mağazada yapılan mobilya satışlarında peşin fiyatına 24 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor, ayrıca peşin ödemelerde ürün bedelinde önemli indirimli imkanları sağlanıyor. Düğüncülere özel ürünlerde her türlü ödeme kolaylığı da yapılıyor. 
MAĞAZAMIZA BEKLİYORUZ
Başkent Mobilya mağazası yetkilileri, mobilya ürünlerinin instagram sayfasından da görülebileceği gibi isteyen müşterilerin Aksu Caddesi üzerindeki Show Room mağazasına gelerek ürünleri görebileceklerini ifade ediyorlar. Daha önce katıldığı SANTEK 2021 Fuarında da satışa sunduğu mobilya ürünleriyle fuara damga vuran, ürünleriyle adeta göz kamaştıran ve  Fuarın en gözde  katılımcısı olan Başkent Mobilya,  mobilya almak isteyen herkesi AKSU Caddesindeki Sermet Sağlık Ocağı karşısında bulunan Show Room mağazasına bekliyor. Hesaplı ve kaliteli mobilya almak istiyorsanız BAŞKENT Mobilya’ya uğramanız yeterli. Bizden hatırlatması.
BAŞKENT MOBİLYA:
Adres: İskender Mah.Aksu Caddesi.No:36
(Sermet Sağlık Ocağı Karşısı)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Durmak yok

30 Eylül 2022 Cuma 15:52

Belediyemiz ve vekillerimiz sayesinde Isparta ya devamlı olarak yatırım yapılıyor Son örnek önemli mobilya markalarından birisi olan başkent mobilya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR