25 Nisan 2024 Perşembe

ISPARTA’DA KONUT SAHİBİ OLMAYI DÜŞÜNENLER BU FIRSAT KAÇMAZ

ISPARTA’DA KONUT SAHİBİ OLMAYI DÜŞÜNENLER BU FIRSAT KAÇMAZ

Isparta

Isparta Sebze Hali altında yapımına başlanan BahçeKent  Sitesi’nde Lansmana Özel  Fiyatlarla 2+1 ve 3+1 toplam 36 daire satışa çıktı. Her bütçeye uygun  ödeme koşulları ile satışa sunulan daireler 12 ay gibi kısa sürede teslim edilecek.

Isparta Sebze Meyve Hali Altında inşaatına başlanan ve 2 Bloktan Oluşan 36 Daireli BahçeKent Sitesi’ndeki Daireler  2024 yılında Teslim edilecek. 

Bu konuda edinilen bilgilere göre, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan BahçeKent Sitesi’ndeki Daireler fore kazıklı ve yeni yönetmeliğe uygun olarak 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor.

Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan 2+1 Daireler 108 m2 ve  3+1 Daireler ise 145 m2’lik Geniş Kullanım alanına sahip.  2 bloktan oluşan BahçeKent  Sitesi  konseptli yeni projesinin inşaatına başlanırken, konutların 12 ay içerisinde iskanı alınmış ve kat mülkiyet tapulu olarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Güvenilir mimari, kaliteli ve güvenilir inşaat yapısı, nezih yaşam alanları, modern çevre düzenlemesi ile kaçırılmayacak bir fırsat olan BahçeKent Sitesi’ndeki Dairelerden sahip olmak istiyorsanız acele edin. Bizden söylemesi…

                      BAHÇEKENT SİTESİ’NE İLİŞKİN TEKNİK BİLGİLER ŞÖYLE:  

- Her Bütçeye uygun Ödeme Koşulları 

-Temeli Fore Kazık sistemi ile yapılacak.

-Bu özelliği ile Bölgedeki nadir yapılardandır.  

İletişim:  0544 760 95 97

Adres: Isparta Sebze Meyve Hali Altında

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR