17 Haziran 2024 Pazartesi

Isparta’da darp olayı ile ilgili 4 tutuklama

Isparta’da darp olayı ile ilgili 4 tutuklama

Isparta

Isparta’da “Yağma, Kasten Yaralama, Tehdit, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma” suçlamalarıyla ilgili yapılan operasyonda 4 şüpheli tutuklandı. 
Olay geçen 21 Mayıs günü meydana geldi. A.P. isimli kişi, O.İ., Ö.Ö., K.A., A.İ., M.Y. isimli şüpheliler tarafından kendisine karşı Yağma, Kasten Yaralama, Tehdit, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma suçlarını gerçekleştirdiği gerekçesiyle emniyete başvurdu. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde olayın şüphelileri olduğu tespit edilen O.İ., Ö.Ö., K.A., A.İ., M.Y. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. 
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Y. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken diğer 4şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

neslihan türk

25 Mayıs 2024 Cumartesi 13:13

bu gibi şeyler çok fazla var ama devlet bu gibi adamları canı gibi seviyor az bir şey göstermelik yatırıp çıkarıyor sonra onlar yapceklerini yine yapıyorlar adalet dedigin seyin anlami kilictir kesip atmazsa sürekli can yakar milleti yasatamadiniz ki devlet yasasin bir kac seneye çöküş filmi izler gibi devletimizin yikilisini izliceksiniz.

vatandaş

24 Mayıs 2024 Cuma 21:08

İdam idam idam istiyoruz Tayyip !

Adli kontrol kaldırılsın

24 Mayıs 2024 Cuma 18:25

Bunlar neden acaba adli kontrol kaydıyla serbest bırakılıyor???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR