25 Nisan 2024 Perşembe

İsmet Yılmaz ilçe teşkilatlarını ziyaret etti

İsmet Yılmaz ilçe teşkilatlarını ziyaret etti

Isparta

İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan emekli Ziraat Bankası Müdürü İsmet Yılmaz, partisinin Aksu, Atabey, Keçiborlu, Gönen ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İYİ Parti Milletvekili aday adayı İsmet Yılmaz, memleketi Aksu'da hemşehrileri ile buluştu ve hasret giderdi. 14 Mayıs'ta yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesinde ilk teşkilat ziyaretini Aksu ilçesinden başlatan Yılmaz'a bazı partilelerde eşlik ederken Aksu'da yoğun bir ilgi ile karşılandı. Aksu ilçe Başkanı Raşit Karaduman ilçe teşkilatı adına yaptığı konuşmada şunları söyledi. 'Hemşehrimiz İsmet beyin Partimizin Milletvekili adaylığını büyük bir memnuniyetle öğrendik. Kendisine hem teşkilat olarak, hem de hemşehrisi olarak sahip çıkıyor ve destekliyoruz. Allah yolunu açık etsin' dedi. Milletvekili Aday adayı Yılmaz'da yaptığı açıklamada şunları söyledi. 'Doğup büyüdüğüm topraklarda beni coşku ile karşılayan ve kucaklayan hemşehrilerime, Aksu teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bir yola çıktık ve bu kutlu yolda onların hayır duası ve desteği ile ülkemize ve ilimize hizmet etme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğime inanıyorum' dedi

İYİ parti Milletvekili aday adayı İsmet Yılmaz ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Yılmaz ve beraberindeki partililer daha sonra Atabey,Keçiborlu ve Gönen ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiler. Atabey ilçe teşkilat başkanı Barış Şevket Aykut, Keçiborlu ilçe teşkilat başkanı Yusuf Özcan ve Gönen ilçe teşkilat başkanı Etem Eren, Milletvekili aday adayı İsmet Yılmaz'a başarı dileklerini ileterek ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İyiler kazanacak

08 Nisan 2023 Cumartesi 16:08

İsmet Yılmaz adam gibi adamdır. Memleketin böyle çalışkan dürüst güvenilir siyasetçilere ihtiyacı var. Başarılar müdürüm, Allah utandırmasın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR