19 Nisan 2024 Cuma

İsmet Yılmaz'dan Eğirdir teşkilatına ziyaret

İsmet Yılmaz'dan Eğirdir teşkilatına ziyaret

Isparta

İYİ Parti Milletvekili aday adayı İsmet Yılmaz, partisinin Eğirdir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İYİ Parti Isparta Milletvekili aday adayı İsmet Yılmaz ilçe ziyaretlerini tamamladı. İlçe teşkilatları ile biraraya gelen, tanışan ve son siyasi gelişmeleri değerlendiren Yılmaz, ilçelerde teşkilat başkan ve yöneticilerinin yoğun ilgisine teşekkür ederek şunları söyledi. ''14 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile birlikte inşallah ülkemiz değişim ve gelişimin startını verecek. Bu gelişim ve değişimin tarafı ve parçası olabilme adına partimizden Milletvekili aday adayı oldum. Genel merkezimiz bu görevi bize tevdi eder, halkımızda oyları ile bizi meclise gönderirse, Isparta'nın sesi, sizlerin hizmetkarı olacağımdan şüpheniz olmasın. Ispartanın ve halkın sorunlarınıda, çözümlerinide biliyorum, destek sizden, hizmet bizden. Bu vesile ile bugün idrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayının sizlere, bizlere ve islam alemine hayırlar getirmesinin dilerim'' dedi.

Eğirdir ilçe teşkilatı başkanı Banu Tandoğan ve Yenişarbademli ilçe teşkilat başkanı Samet Dursun'un ev sahipliğinde gerçekleşen ilçe ziyaretlerinde Milletvekili aday adayı İsmet Yılmaz ve partililer biraraya geldiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

23 Mart 2023 Perşembe 19:39

Diğerlerini bilmem. Ama ülkücü kardeşlerim, çok geç olmadan gerçekleri görün, solun figüranı olmayın.

Haindin hep hain olarak kalacaksın..

23 Mart 2023 Perşembe 19:37

İsmet Yılmaz.Git bir işine.Seni bu makama getiren kim?Seni Merkez ilçeye Çağrı bsk yazmasaydi seni kim tanırdı.Ama sen Hasan buyukcam in fitnesi ile Merkez ilçeyi dağıtmak istemedjnmi?ihtiraslarina kurban olmuş hain olarak hep anılacaksın.Ama tineyetinde varki gittin en son hasani da sattın.Sen değilmisin yerel seçimlerde iyi parti listeye yazmadı diye alenen AKP ye çalışan.. Sen kim Milletvekili aday adayı olmak kim? İnş iyi parti sen ve senin gibilere kalmaz..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR