25 Nisan 2024 Perşembe

İsmet Yılmaz'a yoğun ilgi

İsmet Yılmaz'a yoğun ilgi

Isparta

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı İsmet Yılmaz ilçe ziyaretlerini bütün hızı ile sürdürüyor. Yılmaz, bugünde Ş.Karaağaç ve Senirkent ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek sohbet etme imkanı buldu. Milletvekili adayı Yılmaz'ın ilk durağı Ş.Karaağaç ilçesi oldu. Burada ilçe başkanı Cemil Çelik, Belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Senirkente geçti. Bu arada Ş.Karaağaç ilçe başkanı Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. ''Türkiyenin geleceğinin inşaası noktasında partimize tevecüh gösterip Milletvekili aday adayı olan herkese kapımız açık. Çıktıkları bu kutlu davada hepsine başarılar diliyoruz. İnşallah kazanan Ispartamız ve ülkemiz olacaktır'' dedi.

Milletvekili aday adayı İsmet Yılmazda açıklamasında şunları söyledi.''Bugün  Partimizin Şarkikaraağaç İlçe başkanlığını ziyaret ettik. Bizleri samimi sohbetleriyle konuk eden Şarkikaraağaç İlçe Başkanımız Sayın Cemil ÇELİK’e ve Şarkikaraağaç teşkilatına gönülden teşekkür ederim. İYİ bir Türkiye İYİ bir gelecek için hep birlikte iktidara diyerek ziyaretimizi tamamladık.''

Milletvekili Aday Adayı İsmet Yılmaz ve beraberindeki partililer daha sonra Gelendost ve Senirkent ilçe teşkilatını ziyaret etti. Gelendost'ta partililer tarafından karşılanan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada; İlçe Başkanı  Mehmet Över ve arkadaşlarına misafirperverlikleri için teşekkür etti. Senirkent ilçesine geçen heyet burada İlçe Başkanı Mehmet Şenses ve partililer tarafından coşku ile karşılandı. Yılmaz ve il eski başkanı Mehmet Ertekin, hemşehrileri ile hasret giderdi ve sohbet etme imkanı buldu. Milletvekili aday adayı Yılmaz, Senirkent ilçe başkanı Şenses ve ekibine teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR