25 Nisan 2024 Perşembe

ISBAŞ Üretimde Rekor Kırdı

Isparta Belediyesi şirketlerinden biri olan ve halk arasında altın yumurtlayan tavuk olarak bilinen ISBAŞ haziran ayında rekor kırdı.

Isparta

Üretimde kırdığı bu rekorla bile ihtiyaca cevap vermekte güçlük çeken fabrika kendisini de sürekli yenilemeye devam ediyor. Fabrika Haziran ayında 10’luk GÇBR Bimsblok’tan 61 bin 380, 15’lik GÇBR Bimsblok’tan 105 bin 120, 19’luk GÇBR Bimsblok’tan 591 bin 930, 25’lik GÇBR Bimsblok’tan 16 bin 800 adet bimsblok olmak üzere toplam 775 bin 230 adet Bimsblok üretti.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “geçen dönem hurda olarak nitelendirilerek yok pahasına satılan ISBAŞ fabrikamız şu günlerde kapasitesinin üzerinde bir üretim gerçekleştirmeye başladı. Hem belediyemiz hem de halkımız bu üretimden büyük bir kazanç elde etti. Fabrikamızın ürettiği BİMSBLOK’lara hem şehir merkezimizden hemde çevremizdeki illerde aşırı talep bulunmaktadır. İnşaat sezonunun en hızlı olduğu şu aylarda da üretim kapasitemizin üstüne çıkmamıza rağmen talepleri karşılamakta güçlük çekiyoruz. Fabrikamızın Haziran ayı verilerine baktığımızda rekor bir üretim gerçekleştirdiğini görüyorum. Böylece hem belediyemiz hemde şehrimiz büyük gelir elde etti” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR