25 Nisan 2024 Perşembe

İş makinesi alev alev yandı

İş makinesi alev alev yandı

Isparta

Mehmet Tönge mahallesinde asfalt kazıma makinası alevlere teslim oldu

Mehmet Tönge mahallesinde alt geçit yolu yapımı sırasında asfalt kazıma makinesi, doğal gaz hattını deldiği için alevlere teslim oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Söndürme çalışmaları devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Nasıl seyredilir o yangın?

03 Temmuz 2022 Pazar 11:23

Hiç mi bir araç geçmedi ordan o iş makinesi yanarken? Bir kaç aracı durdurup yangın söndürücü de mi bulamadınız? Hadi sizin yangın söndürücünüz yok galiba.O gürüntüden kamera çeken aracın bir askeri araç olduğu belli ya da askeri personele ait bir araçtan çekilmiş o görüntüler. Yangın söndürücünüz yok muydu da müdahale etmediniz?

Akvarist

02 Temmuz 2022 Cumartesi 20:11

Şükrü başkan artık yeni bir asfalt kazıma makinasi almak için lüzumsuz işleri bırakır umarım. Her hafta bi etkinlik, eğlenceye dünya para, parklar, mesirelikler Allaha emanet. Biraz kontrol biraz disiplin. Yazık günah bu milletin parasına..

Dava açılmalı

02 Temmuz 2022 Cumartesi 19:38

Bana kalırsa belediye başkanlığı torosgazdan davacı olmalıdır. Bu kadar yüksekten doğalgaz borusu nasıl geçer, bu durum hiç mi kontrol edilmemiş, Mehmet tönge de durum böyleyse diğer mahallelerde de doğalgaz borusu yüzeyden mi geçiyor? Belediye tüy bitmemiş yetimin hakkı ile alınan bu iş makinesinin takipçisi olmalıdır.

Torosgaz dairesi

02 Temmuz 2022 Cumartesi 16:09

Doğalgaz borusu o metrede ne arıyor şuan ki fen işleri müdürü Erol denetlememişmi müdür olmadan önce doğalgaz dan sorumlu o idi yoksa davrazdan dairemi almış

Torosgaz a sorun?

02 Temmuz 2022 Cumartesi 15:26

Doğalgaz hattı kaç metredeymişte asfalt kazıma boruta dokunuyor? Bunun hesabı Tırosgaza sorulmalıdır?

salla gitsin

02 Temmuz 2022 Cumartesi 13:50

personeli vorevden alirsin surgun partizanlik denir, almazsin beceriksiz denir suan personelin % 99 u gecen donemin personeli araclari kullananlarda ayni 8dare ayni sanki is makinalarini baskan kullaniyor mus gibi veryansin laf olsun torba dolsun konusuyor herkes .

Abdullah AYDIN

02 Temmuz 2022 Cumartesi 13:23

Çok üzücü. Kim bilir kaç liralık makinedir o. Ama yangın söndürücü yok muymuş orada, yangın küçükken söndürülemez miydi acaba?

Beytül mal

02 Temmuz 2022 Cumartesi 12:12

Bu işin sorumluları kimse hesap vermelidir. Bu araçlar beytül maldır.

Gülcü Mh sakini

02 Temmuz 2022 Cumartesi 11:45

Bediyenin çoğu personeli tecrübesiz ve kaba.Adının Mesut olduğunu öğrendiğim kamyon şoförü Gülcü mahallesinde kamyonla arabamı aynasına çarpıp kaçıyo belediyeye şikayet ediyorum tutanak tutturup yasal haklarınızı kullanabilirsiniz deniliyo bi özür bile yok

Muhtar

02 Temmuz 2022 Cumartesi 11:39

Geçmiş olsun.

Nadir nuriler

02 Temmuz 2022 Cumartesi 11:34

Olmuyo ya olmuyor hizmet gelmiyor hizmet gelince bak böyle aksilik kaza oluyor. Öncelikle çok geçmiş olsun işçi kardeşlerimize. Ama şu töngeyi afyona Burdura biyere bağlayın ya belki ordan bi hizmet gelir.

Koordinasyon Eksikliği.

02 Temmuz 2022 Cumartesi 11:21

Kurumlar arası koordinasyon zaafiyeti her yerde kendini gösteriyor. Umarım çalışanlarda bir yaralanma/yanma olmamıştır. O makina pahalı olduğu için YZG tarafından güçlüklerle alınmıştı. Milli servet kaybı. Üzüldüm.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR