Isparta’da uzun yıllardır esnaflık yapan ve Akışlar Yapı Dekorasyon’un sahibi olan İrfan Arıkboğa, Sıhhi Tesisatçılar, Kaloriferciler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.
1995 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren Arıkboğa, daha etkili ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet vermek amacıyla yola çıktığını belirtti.
Açıklamasında mevcut yönetime yönelik eleştirilerde bulunan Arıkboğa, şunları söyledi:
“Mevcut yönetimin ve başkanın üzülerek ifade ediyoruz ki bugüne kadar yaptığı çalışmaları biz üyeler olarak gerçekten çok merak ediyoruz. Yaklaşık dört yılda sadece iki toplantı yapıldı ve bu toplantıların tek konusu fiyat tarifesi oldu. Biz mesleğimizin onurunu yaşatmak istiyoruz.”
Üyelerle güçlü bir birliktelik kuracaklarını vurgulayan İrfan Arıkboğa, “Biz birlikte güçlü olacağız” diyerek önümüzdeki günlerde projelerini kamuoyuyla paylaşacağını ifade etti.
Ali Yalçınkaya
03 Mayıs 2025 Cumartesi 23:52Adam gibi adamsın yakışır
Ben mehmet
03 Mayıs 2025 Cumartesi 22:03İrfan çocukluk arkadaşım. Severim kendisini. İyi biridir. İş yapar.
Mehmet
03 Mayıs 2025 Cumartesi 21:25Hayırlı olsun
Kerim
03 Mayıs 2025 Cumartesi 18:57Hayırlı olsun kardeşim başarılar dilerim