Isparta Kızılay Şube Başkanı Tamer Büyükküpçü, 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası’nın anlam ve önemini anlattı.
Kızılay Haftası’nın, Türk Kızılay’ına ve faaliyetlerine yönelik farkındalık oluşturmak için kutlandığını belirten Başkan Büyükküpçü, açıklamasında; “Şu anda Gazze’de Kızılay olarak 15 Bin sıcak yemek dağıtıyoruz. Lübnan’da biliyorsunuz başka bir yaramız var. Lübnan’a giriş çıkışımızda şu anda sıkıntı olmadığından dolayı AFAD ile birlikte yardımlarımızı götürüyoruz. Arkasından inşallah nasip olursa Türkiye’mizde de ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını görmeye devam edeceğiz. Bu sene bizim Kızılay Genel Merkezi’mizle Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan bir protokol gereği artık bütün okullarda Kızılay temsilcisi bir öğretmenimiz ve okullarda Kızılay kolluklu çocuklarımız olacak. İnşallah Kızılay yardım bilinci ve iyilik konusunda daha da ileriye gideceğiz. Biz, Isparta’mızda pek çok nakdi ve ani yardımla Kızılay’ımızın ve şehrimizin hizmetindeyiz. Bundan dolayı önce valimiz ve belediye başkanımıza, sonra da bize destek olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına çok teşekkür ediyoruz. Halkımızı her zaman Kızılay’ımızla birlikte iyilik yapmak için bekliyoruz. Kızılay, iyiliği ulaştırır, bulaştırır, bölüştürür. Biz ulaştırmak, buluşturmak ve bölüştürmek için Kızılay’ımızla, halkımızla birlikte olacağız” diye konuştu.
Yeter Artık. Bezdirdiniz Aymazlar
28 Kasım 2024 Perşembe 23:32Bunların işi gücü her kuruma yerleşmek, her kuruma siyaset bulaştırmak ve bulundukları, her kurumu itibarsızlaştırmak. Ve bunu da başarıyorlar. Bırakın artık ya hu milletin yakasından düşün. Dini de siyasete bulaştırıyorsunuz, başka bir amacınız da siyaset adına milleti dinden uzaklaştırmak mı yoksa?
Mudo
04 Kasım 2024 Pazartesi 21:10Hepsi yalan kaç defa gittim hasta çocuğum için yardım yok diyorlar
ramadan
04 Kasım 2024 Pazartesi 12:42RTB kala kala sanımı kaldı kızılay sen ne alakasın sağlıkla. öğretmenliği bile beceremedin. bi çek git bilen birileri yapsın bu işi. Boşa martavalı pek seversin. Yolda belde denk gelmiyon 2 çift lafım var sana.
BURDURLU SAĞLIKCI
04 Kasım 2024 Pazartesi 11:47Bu adam çapsızın teki kalıbının adamı değil.Büyükküpçü
Spartalı
04 Kasım 2024 Pazartesi 08:42sayın Kızılay başkanı Kızılay' ın yardım yaptığını hiç görmedim. Gören varmı?????
hiç görmedim
04 Kasım 2024 Pazartesi 07:58hiç görmeyen bir arkadaş var sen gör diye mi yardım yapılıyor sanıyorsun.
Ali Bey
04 Kasım 2024 Pazartesi 07:56Kızılaydan 1 gr kana ihtiyacın olunca napıcan kan marketlerde satılmıyor arkadaşım kan vermezsen kan alamazsın
Ali
03 Kasım 2024 Pazar 23:56Kıızlaya 1 gr kan bağışı yapmam..
Isp. Kızılay Ancak Sİyaseti Bulaştırır
03 Kasım 2024 Pazar 19:33Hoca, Milli Eğitimi enkaz haline getirdiniz. Sıra Kızılay'a mı geldi? Koskoca pandemi atlattık. Pandeminin başında hiç bir telefona çıkmadınız. Kızılay ancak insanlarımız maskelere ulaşabildiği zaman , yani iş işten geçtikten sonra maske dağıtmaya başladı. Isparta'da Kızılay'ın ancak bir tabelası olan bir binadan başka bir şey değil maalesef. Isparta Kızılay ne yapmış ki?Yok protokol yapmışmış, yok nasip olursaymış şunları yapacaklarmış. Biz de yedik. Biz bu hocanın okul md. zamanından biliriz.
Hiç görmedim
03 Kasım 2024 Pazar 17:03Kızılayı bir ihtiyaç sahibi ailenin kapısında hiç görmedim onca illerde ikamet ettim hortumun ucu kendi bahçelerinde akıyor sa bilemem
Ak Topraklar
03 Kasım 2024 Pazar 12:53Çocukların harçlığı sırada anlaşılan
victor Osimhen
03 Kasım 2024 Pazar 12:33Kızılayın Yaptığı çalışmaları takdir ediyor ve büyüyerek artmasını diliyorum. Tebrikler..