Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında bu gecenin bin aydan daha hayırlı bir gece olduğunu hatırlatan Başkan Baş, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız.
Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz.
Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kadir Gecesi Ramazan Ayı içerisinde bulunan en kıymetli gecedir.
Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği kutlu dinimizin buyruklarında ihtiyacımız olan manevi tılsımın varlığı olan bu gece hepimiz için ilahi nimettir.
Bu Mübarek Kadir Gecesi’nin Türk Dünyasına, Vatanımıza, Milletimize, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, Türk İslam Âlemine Hayır’lar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.
Bu vesile ile tüm İslam Aleminin, Değerli Hemşerilerimizin ve meslektaşlarımın Kadir Gecesini kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım”
Başkan kıldan tüy mesajı
27 Nisan 2022 Çarşamba 23:21Yahu milli bayram, dini bayram, kandil günleri vs. hiç usanmadan zırt başkandan şu gün mesajı, tırt başkandan bu gün mesajı kisvesi altında sürekli paylaşıyorsunuz da hiçbirimizin umrunda değil. Zaten hep aynı kendi olmayan kalıp sözler, samimiyetsiz. Maksat dostlar iş başında görsün. Şıraya haber yaptırayıö da görüneyim. Kimsenin tıklayıp da okuduğu da yoktur zaten. Bi ben şu mesajı yazmak için tıkladım. Şimdi de gidiyorum. Bir de kendi tıklamıştır. Bırakın özel gün mesajlarını umrumuzda değil
Ali Çevikkafa
27 Nisan 2022 Çarşamba 14:34Akşam hangi camile gideceksin başqanım