27 Temmuz 2024 Cumartesi

HOCA SÖZÜNDE DURDU

Seçim öncesi kendisinin de içinde bulunduğu paralel yapı dinlemelerine sert bir dille cevap veren SDÜ Rektörü Prof. DR. Hasan İbicioğlu, gereğini yapacağım demişti ve yapmaya başladı.

Isparta

Rektör İbicioğlu 'Üniversitemizi dünya üniversiteleri arasına sokmak  için, gece gündüz demeden mücadele ederken, evimize gitmek için zaman bulamadığımız bir bir ortamda, adımızın böyle şeylere karışması gerçekten kabul edilebilir ve saygı duyulabilir bir karar değil. Bu nedenle her şeyden önce izzetimizi ve onurumuzu korumamız gerektiğine inandık. Bu bağlamda hukuksuz olarak anayasa ve mevcut yasalara aykırı şekilde bizi dinleyen kim varsa, hangi kişi, kurum ve kuruluş varsa tamamından şikayetçi olacak ve onlarla sonuna kadar mücadele edeceğim' dedi.

Sonuna kadar mücadele edeceğim diyen SDÜ Rektörü İbicioğlu, bugün bazı daire müdürlerini görevden alırken üniversitede cemaatin adamı olarak bilinen Rektör Yardımcısı Numan Tamer'e gözler çevrildi.

Bu konuda henüz bir açıklama yapmayan İbicioğlu, şu saatlerde kurmaylarıyla olağan üstü bir toplantı gerçekleştiriyor. Ayrıntılar Bomba 32'de olacak. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çelebinin Dönüşü

29 Ağustos 2014 Cuma 15:00

Hoca sözünde dursun da Süleyman Demirel Üniversitesi, Araştırma ve Uygulama Otelleri ve Sosyal Tesis İşletmeleri Genel Müdürü olarak görev yapan Y.D'i görevinden alsın. Bu kişi SDÜ'de bir çok stratejik yerlerde Rektör tarafından hala yönetici olarak tutulmaktadır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR