27 Temmuz 2024 Cumartesi

Hesapta olmayan mağlubiyet

Hesapta olmayan mağlubiyet

Isparta

ALİ RIZA CESUR- TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geldiği Sarıyerspor’a 1-0 yenildi. Rakip takımın tek golünü 50. dakikada Galatarasay eski forvet oyuncusu Umut Bulut kaydetti.

Ligin ilk haftasında evinde Somaspor’a mağlup olan pembe-yeşilliler deplasmanda Menemensor ve evinde Denizlispor galibiyeti ile zirveye doğru yürürken, beklenmedik bir Sarıyerspor mağlubiyeti yaşadı. 2 maç üst üste kazanmasının ardından Sarıyerspor deplasmanına mutlak galibiyet parolası ile giden Isparta 32 Spor, puansız geri döndü. Ve haftayı 6 puanla 7’nci sırada kapadı.

GRUPTA SON DURUM

Öte yandan grupta 4. hafta sonunda Kastamonuspor namağlup yoluna 12 puanla devam ediyor.  Amedspor ve Somaspor 10’a puanda haftayı tamamlarken, Sarıyerspor 7 puanla 4. Sırada yer aldı. Yine aynı puanla 24 Ercincanspor ve Düzcespor arkasından geliyor. Grubun 7. Sırasında ise 6 puanla Isparta 32 spor bulunuyor.

DÜZCEYİ EVİMİZDE AĞIRLAYACAĞIZ

Isparta 32 Spor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor’u ağırlayacak. 23 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecekler. Pembe-yeşilliler Düzcespor virajını geçerse zirveye doğru bir adam daha atmış olacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR