Geçtiğimiz günlerde Altınkum düğün salonunda gerçekleşen AK PARTİ mitingi Türk Halk Müziği Sanatçısı Başkal'ın Katılımı İle gerçekleşmişti. Daha sonra AK Parti 1. sıra Milletvekili Adayı S.Sadi BİLGİÇ, 2. Sıra Milletvekili Adayı Recep ÖZEL, 3. Sıra Milletvekili Adayı İsmail ÖZDEMİR ve 4. Sıra Milletvekili Adayı Ayşe USTA'nın katılımı ile devam etti. belediye işçileri ve halkın tepkilerini dinleyen adaylar 'hesabını soracağız' dedi.
30 Mayıs 2015 Cumartesi 18:53Isparta
İşte O GÖRÜNTÜLER...
Kaynak: HABER MERKEZİ
YORUM EKLE
Lütfen Dikkat Lütfen Dikkat: Bu sitedeki içeriklere yapılan yorum ve düşünceler tamamıyla yorum sahiplerine aittir. Küfür, hakaret, ırkçılık, siyasi, spam, ticari reklam vb. içerikli yorumlar yayınlanmaz, bu yorumları yapan kişiler sistem tarafından yasaklanır.
YORUMLAR
işçi
31 Mayıs 2015 Pazar 09:29
AĞA AĞA HESAP RABBİM KATINDA SORULUR HİÇ MERAK ETME HERŞEYİN YERİ VE ZAMANI VAR
işçi
31 Mayıs 2015 Pazar 09:29AĞA AĞA HESAP RABBİM KATINDA SORULUR HİÇ MERAK ETME HERŞEYİN YERİ VE ZAMANI VAR
Ak Ispartalı
30 Mayıs 2015 Cumartesi 23:27Hepiniz aslanlar gibisiniz. bütün hesapları sorun vekillerim. ama kimse sizden hesap sormasın sayın vekillerim. 400 vekille gidin ankaraya. yıkın ortalığı sayın vekillerim.
ahmi naci
30 Mayıs 2015 Cumartesi 23:15bir gün size de sorarlar ağaaaa