26 Nisan 2024 Cuma

Her okulda zorunlu olacak

Her okulda zorunlu olacak

Isparta

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullardaki rehber öğretmenlerle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Özer, "100 öğrencisi olan her okulda bir rehber öğretmen olması zorunlu olacak" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabından okullardaki rehber öğretmen uygulamasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"ZORUNLU OLACAK"

Bakan Özer, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli rehber öğretmen adaylarımıza yönelik bir müjdemizi buradan paylaşmak istiyorum; anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, türü ne olursa olsun 100 öğrencisi olan her okulda bir rehber öğretmen olması zorunlu olacak. Okullarımızda öğrencilerimizin psikolojik sağlamlıklarını sürekli desteklemeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Olsun

27 Mayıs 2023 Cumartesi 20:05

Müzik . Beden Eğitimi ve Resim İŞ Öğretmenleri de olsun her 100 öğrenci başına .

Ben

27 Mayıs 2023 Cumartesi 14:08

Saçma sapan işler matematik İngilizce öğretmeni alın meslek bölüm öğretmenleri akın rehber öğretmen nedir ya

Kaan

27 Mayıs 2023 Cumartesi 13:55

Okullarda rehber öğretmen olmalı ama yine en büyük yük sınıf rehber öğretmenlerine düşüyor, sınıf rehber öğretmeni derse mi girsin çocukların tüm sorunları ile mi ilgilensin, bence 1 okula 1 tane yeter. Çok kez pişman olmuşumdur keşke Rehber öğretmen olsaydım diye. Her açıdan çok şanslılar. Bizim boğazımız ağrıyor, ders anlat performans takip et, yazılı yap oku. Onlarda böyle bir dert yok, ne güzel

Saruman

27 Mayıs 2023 Cumartesi 12:32

On bes yıldır öğretmenim maalesef rehberlik hizmeti kadar boş bir hizmet görmedim. Öğrenciye faydası minimumdur çünkü rehber öğretmenlerin büyük kısmı sadece evrakcidir. Öğrenciyi tanımaz bile.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR