27 Temmuz 2024 Cumartesi

Haydi küfürsüz slogan yaratmaya

Haydi küfürsüz slogan yaratmaya

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından başlatılan tüm Türkiye’ye örnek bir kampanya başlatıldı. Küfürsüz tribünler için slogan yarışması düzenlendi. Slogan yarışmasında ise son tarih 15 Aralık olarak belirtildi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yarışmayla ilgili olarak; “Küfür etmeden Türkiye’de tek il olduğumuzu gösterecek şekle getirmek zorundayız. Isparta’mıza şampiyonluğumuzun yanında yakışan karşımızdaki kişilere davranışımız da çok önemli. Arkadaşlarımızla slogan yarışması başlattık. 15 Aralık’a kadar küfür etmemekle alakalı slogan yarışmamız var. En iyi 3 sloganı getiren kişiye ödül vereceğiz. O sloganları tüm maçlarımızda kullanacağız. Küfür yok, sevgi var. Amedspor maçında deplasmana gül lokumu gönderdik. O gül lokumlarını şeref tribününe dağıttılar, futbolcu arkadaşlarımız tribünlere attı. Bu halen konuşuluyor. Bu konuda çok teşekkür aldık. Sen çiçek at o da sana çiçek verecek. Bunu yapmak zorundayız. Küfür etmediğimiz sürece, deplasmana gelen arkadaşlarımıza elimizi uzattığımız sürece futbolun tadının ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz. Bunun öncüsü de biz olacağız. O sloganlarınızı hazırlayın, ödüllerinizi ben vereceğim. Bu Türkiye’ye örnek olacak. Ne yapıyor Isparta? Gittiği yerlerde gül lokumu dağıtıyor, ne yapıyor Isparta? Küfür etmiyor. Ne yapıyor? Gelenlere hoş geldin diyor. Bu ne güzel bir şey. Gelin bunu yapalım. Bu duygu ve düşüncelerle şehrimizin ve sporumuzun gelişmesine destek veren herkese sonuna kadar teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” ifadelerinde bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hizmette durmak yok

11 Aralık 2023 Pazartesi 09:38

Belediye başkanı bir şeyler yapmaya çalışıyor ıspartaspor için,cahillerde küfürsüz trübün mı var diyor.taraftarsiz ıspartaspor, yine çok güzel maç oynuyor.

Taraftar

10 Aralık 2023 Pazar 17:01

Bi bırakın bu işleri küfürsüz trubun mu var bugün İnegöl de bize hiç küfür etmediler millete şirin gözükecek diye trubunde adam kalmadı ne yapacaz ikin ci yarı amede İnegöl e gül.mu lokum mu verecez

hasan

10 Aralık 2023 Pazar 16:01

13.14 yaşlarında ne yaptığını bilmeyen sürekli küfür eden tezahürat bilmeyen deplasmana gelen takımların otobüsü camlarını kıran 15-20 kişilik sözde taraftar grubu...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR