19 Nisan 2024 Cuma

Hastane çıkışı kaza

Hastane çıkışı kaza

Isparta

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde meydana gelen kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Kaza, bugün saat 12.30 sıralarında Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi önünde meydana geldi.

Eşi Havva Eryiğit ile birlikte hastaneden çıkan Fahri Eryiğit yönetimindeki 32 HP 528 Plakalı otomobil ile  Isparta yönünden Konya istikametine seyir halindeki İsmail Aslandağ idaresindeki 07 ASC 675 Plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası İsmail Aslandağ’ın eşi ve bebeği ile diğer otomobilde bulunan sürücü ve eşi ambulansla tedbir amacıyla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi acil servisine kaldırıldılar. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobillerde maddi hasar meydana gelirken yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Battı çıktı diye bir icat var

29 Haziran 2022 Çarşamba 19:13

Diğer illerde battı çıktı diye bir şey icat olmuş neden Isparta da o kaza olan yerde, yalvaç Dörtyol da, Isparta merkez çünür, otogar, aliköy,iyaş.,kolçelik vb bir çok kavşaklarda şehir büyümeden yapılabilir trafik yoğun olmadan yapılırsa daha iyi olur.

Ahmet

29 Haziran 2022 Çarşamba 17:50

Hastane karşısında alt geçit olmalı alt geçit olsaydı kaza olmazdı

Köprülü kavşak EKHH

29 Haziran 2022 Çarşamba 15:03

Orada çok kaza olur müsait bir yer hastane kavşağı köprülü kavşak olması gerekir Konya tarafına gidecekler alttan geçmeli

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR