26 Nisan 2024 Cuma

Hasan Basri Sönmez mazbatasını aldı

Hasan Basri Sönmez mazbatasını aldı

Isparta

28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde MHP'den Milletvekili seçilen Hasan Basri Sönmez, bugün mazbatasını aldı. 

Meydan AVM Gül Toplantı Salonu'nda düzenlenen mazbata törenine çok sayıda partili katıldı. Milletvekili seçilen Hasan Basri Sönmez, bugün mazbatasını aldı. Mazbata töreninde partililer fotoğraf çektirdi.

Milletvekili Hasan Basri Sönmez, mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Sönmez; “Öncelikle hiçbir zaman yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma, eşime, aileme, babama teşekkür ediyorum. MHP teşkilatına, il Başkanımıza, merkez ilçe başkanına teşekkür ediyorum. Çok zordu ve zoru başardık. Bunlarda her birinizin büyük katkısı var. 2020 de göreve geldiğimizde ben arkadaşlarımıza şunu söyledim; ‘biz bu işi başaracağız ve Isparta’dan en az 1 milletvekili çıkaracağız’ dedim. Teşkilatım inandı, dava arkadaşlarım inandı ama bir kısmı inanmadı. Onlar da sonradan inandı, inandırdık. Ben müsaadeniz olursa, mazbata aslında şahsıma verildi ama Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısıydı, il teşkilatının başarısıydı. Ben il başkanımı, ocak başkanımı, belediye başkanlarımı, kardeşlerim dediğim il yönetici arkadaşlarımın hepsini buraya davet ediyorum. Bu mazbatada en büyük emeği olan işte bu kardeşlerim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu mazbatanın verilmesine sebep sizlersiniz. Gece gündüz uyumadınız. İnandık ve sonunda başardık. İnşallah, Allah nasip ederse daha iyilerini, daha güzellerini yine başaracağız” dedi.

(Gizem Sarıkaya)

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dost

28 Mayıs 2023 Pazar 15:58

Hasan Basri Sönmez hak ederek vekil adayı olmuş ve hak ettiği vekilliğe sahip olmuştur. Basri sönmez i arayıp ta işini görmediği kimse yoktur. Anadan Atadan Chp li kaç aile sırf Basri Sönmez in hatırına oyunu MHP ye vermiştir. Biz buna şahidiz. Kimse parti içi kavgalarla yiğidin hakkını yemesin.

Ispartalı

28 Mayıs 2023 Pazar 15:57

Osman sabun tşkler. Şahitlere bakkkk

Nail

28 Mayıs 2023 Pazar 01:06

Hudaparin mitinglerinde al bayrağımız neden yok?

GELENDOSTLU YAZAN DOST

28 Mayıs 2023 Pazar 00:44

A. Ç ve trolleri yine iş başında. Hasan Basri Sönmez vekilim adam gibi adam. Sizin gibi burada klavye başında kahramanlık yapmıyor.

YABANCI

27 Mayıs 2023 Cumartesi 22:04

benim uzaktan ****iz ettiğim kadar teşkilat çalışmadı.BEN M.H.P ve üç HİLAL.hatırına oy verdim. YOKSA ISPARTANIN SİYASİLERİN HİÇBİRİNDEN MENFAAT BEKLEMEM. VE SİYASİ ANLAYILARINI İNSANİ YAKLAŞIMLARINI SEVMEDİM.zaten ISPARTLI OLMAYAN sevilmiyor.ELBET SİZDE AYNI ŞEKİLDE KARŞILANACAKSINIZ.başkasına nasıl davranırsanız.BAŞKASININ ğözünde sizde YABANCI SAYILACAKSINIZ.

Omar

27 Mayıs 2023 Cumartesi 21:31

Tebrikler sayın vekilim. Dereboğazı unutmayın.

Ispartalı

27 Mayıs 2023 Cumartesi 18:43

Gece gündüz demeden 3 yıldır çalıştı başardı. Hayırlı olsun…

Tom ve Jerry JASSE JAMES

27 Mayıs 2023 Cumartesi 18:33

VİP ARACLAR SİYAH TAKİM ADAMLAR ANASİNİFİ ÇOCUĞU SEVİNCİ AMAN DA AMAN SİNİF BASKANİ Mİ OLDUN SEN AMAN DA AMAN COCUKLARİM HEPNİZE BİRER GULEN YÜZ VE CİKARTMA

Muammer Kara

27 Mayıs 2023 Cumartesi 16:17

Güzel insan olduğunun şahidiyiz.Millet vekili olarakda Ispartamız ve Ülkemiz için güzel işler yapacağından eminiz.Rabbim muvaffak etsin.Allah Yar ve yardımcın oldun..

tüm vekillerimize hayırli olsun

27 Mayıs 2023 Cumartesi 15:26

Ispartali tüm vekillerimize hayırlı olsun inşaallah.Yalnız seçildik diye şımarmayın.Halktan kopuk olmayın.Halkla içice yasayın.Ispartanın sıkıntilarını meclis kürsüsünde yüksek sesle anlatın tüm türkiyeye!!Birbirinizle didisip durmayın.Isparta çok geri kaldı sehirleşmede.Yeni stadyum lazım.Tramvay lazım.Eğirdire Antalya ya bölünmüş yol lazım.İşsizlik çok.Elma toplamayla olmaz bu işler.

Selamün aleyküm

27 Mayıs 2023 Cumartesi 14:24

Cahile gormemise, dışarda parayla bulamadığı itibarı sen mazbata ile verirsen sanki kupa kazanmış sporcu gibi mazbatayı tutar. Biraz liyakat Basri. Biraz siyasi edep...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR