25 Nisan 2024 Perşembe

Halk Otobüsleri sefelerine Ramazan ayı düzenlemesi

Halk Otobüsleri sefelerine Ramazan ayı düzenlemesi

Isparta

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi sefer saatlerini değiştirdi.

Ramazan ayından dolayı iftar saatinden 15 dakika önce seferlerin sona ereceği, iftardan 1 saat sonra tekrar hizmet vermeye devam edeceği bildirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Börteçine

24 Mart 2023 Cuma 19:09

Şehirlerarası yolcumu taşıyorsunuz kardeşim, imamlar, bekleyin iftarımı açıp yarım saat sonra kıldırayım namazı mı diyor, en uzak yarım saatlik yola gidiyorsunuz, alın yanınıza bir şişe su açın iftarınızı

Kooperatif madurlari

24 Mart 2023 Cuma 07:32

Ohhh ramazan bereketiyle gwlsin. Mehmet tongeye zorla geliyordunuz aksam iftar saatini hwsaplayinca 1 sefer daha cikti aradan siİn icin cok sevindim. Tembel belediyenin yonettigi saygideger emekci arkadaslar

Bjk'lı

23 Mart 2023 Perşembe 15:02

Içinde hakaret yada küfür olmayan, otobus kooperatifinin ramazan uygulamasını eleştiren yorhmum3 saattir yayınlanmıyor. Hayırdır?

Yargıç

23 Mart 2023 Perşembe 13:22

Hayırlı olsun

Bjk'lı

23 Mart 2023 Perşembe 11:53

Insanlarin iftara yetişmesi icin en lazim olan saatte kontak kapatan şoförler milleti bir buçuk saat yollarda bırakacak. İftarı vakt8nde açmak sünnet, cuma namazı farz. Bu şoför arkadaşlar cuma namazi vaktinse niye kontak kapatmıyor? Şehiriçi ulaşımın sadece özel firmalar eliyle yapıldığı bu tür şehirlerde bu keyfiyet var maalesef. Belediyenin kendi otobusleriyle de hatlarda olmasi rekabeti, dolayısıyla kaliteyi artırır görüşündeyim. Saygılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR