CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, Akdeniz Belediyeler Birliği’nde yapılan seçimler sonucunda başkanvekilliği görevlerine seçilen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı tebrik etti.
Halıcı, yaptığı yazılı açıklamada, “Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanvekilliği görevine seçilen değerli Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengiz’i ve birinci başkanvekilliğine seçilen Sayın Şeniz Doğan’ı gönülden tebrik ediyor; yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Her iki ismin de bilgi, birikim ve çalışkanlıklarıyla bölgeye önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade eden Halıcı, “Belediyecilikteki vizyoner yaklaşımları, sosyal belediyeciliğin güçlenmesine önemli katkılar sunacaktır” ifadelerini kullandı.
Davraz 32
17 Temmuz 2025 Perşembe 20:37Temiz siyaset temiz çevre temiz bir toplum istiyoruz
Recep
17 Temmuz 2025 Perşembe 20:26Halıcı Ekrem yunanoğlu na da başarılar diledin adam hırsız lığın kitabını yazdı mazallah bu da öyle olmasın
Burdurlu Ali
17 Temmuz 2025 Perşembe 19:42Çok güzel adamdır Ercengiz başkanımız, 3 dönem seçtik Burdurlu olarak, o aday oldukça başkasını seçmeniz. Tebrikler Ali Orkun Ercengiz.