27 Temmuz 2024 Cumartesi

Hakim ve savcılar Isparta’yı tercih ediyor

Hakim ve savcılar Isparta’yı tercih ediyor

Isparta

Yargıda, Yaz Kararnamesi için nefesler tutulurken hakim ve savcıların en çok tercih ettiği üç ilin içinde Isparta’da yer aldı. 
Yaz Kararnamesi’nin yayınlanmasına günler kaldı. Talepleri aylar önceden toplayan Genel Sekreterlik kararname için taslak metni oluşturdu. HSK 1. Daire’de Halil Koç Başkanlığında toplanacak daire, kararnameye son şeklini verdikten sonra ilan edilecek. İlke kararlarına göre kararnamenin 14 Haziran’da yayınlanması bekleniyor. Diğer taraftan bu senenin en çok tercih edilen ili Denizli oldu. Bu ile yaklaşık 2 Bin yargı mensubunun tercih ettiği belirtiliyor. Denizli’den sonra en çok tercih edilen il Tekirdağ olurken, 3. il ise Isparta oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.

11 Haziran 2024 Salı 16:40

geldiklerine pişman oluyorlar insan kazıklamayı marifet zanneden insanların bulunduğu memlekete bir daha da adım atmıyorlar,

Isparta kalabalık degilki

11 Haziran 2024 Salı 11:27

Tabibi ki tercih ederler. Büyükşehirlerde yaşamak çok zor,Asayiş, adliye olayları, dava lar şehirlerde daha çok.Burada, eften püften hikayeden davalar çok!!!!

Imamoglu

11 Haziran 2024 Salı 09:31

ins.h gorevini layikiyla yapmayan savcilar hakimler gider..

Ispartalı

11 Haziran 2024 Salı 09:30

Suç oranı düşük, yaşaması kolay, emekli şehri. Daha ne olsun. Ben de olsam bu şehri seçerdim.

Imamoglu

11 Haziran 2024 Salı 09:29

ins.h gorevini layikiyla yapmayan savcilar hakimler gider..

Adliye kapılarında yaşlanan genç

11 Haziran 2024 Salı 02:38

Adaletli biri olsun lütfen yalancının kötünün tarafını tutmayan masumları ezip ezdiren masuma ceza verip suçluyu paşa cocogu gibi gösteren birisi gelmesin ve davalar uzamasin 4 sene sürdü davam ve bir sonuca varilmadi adalet diye birşey yok her yerde illa ki adamın olacak para yedirince haklı oluyosun karşı taraf suçlu oluyor bizzat şahit oldum umarım yetkililer görür bunu

Ali

11 Haziran 2024 Salı 02:01

Evvel ve ahir hep adalet tercih edilse ne güzel olur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR