ISPARTA'DA Emin ve Cennet Eryılmaz çiftinin SMA tanısı konulan 4 aylık kızları Hafize Arya Bebek’in tedavisinde gerekli miktarın toplanması için bir destek de Isparta Esnaf Odaları Birliği Kadın Komisyonu’ndan geldi. Birlik Binasında açılan kermese, Başkan Ahmet Tural başta olmak üzere, kooperatif ve oda başkanları, yönetimleri, esnaf ve sanatkarlar destekte bulundu.
Hafize Arya Bebek’e destek amacıyla düzenlenen kermes dualarla açıldı. Açılış kurdelesini Birlik Başkanı Ahmet Tural, Burdur ESOB Başkanı Metin Sipahi ve Birlik Başkanvekili İsmail Uygun ile birlikte kesti. Kermeste ilk desteği veren Başkan Tural, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kuruluna gelen kooperatif ve oda başkanları, yönetimleri, esnaf ve sanatkarlara Hafize Arya Bebek’e destek çağrısında bulundu. Bu çağrı yoğun şekilde karşılık buldu.
İYİLİK HAREKETİNE KADIN ESNAFLAR DA KATILDI
Kermes etkinliği hakkında açıklamada bulunan IESOB Kadın Komisyonu Başkanı Figen Arı “Hafize Arya evladımızın tedavisi için gerekli olan 34 milyon liranın toplanması için Isparta Valiliğinin onayı ile destek kampanyası başlatılmıştı. Hafize Arya Bebek için şu ana kadar yapılan yardımlarla ihtiyaç duyulan miktarın yarısı aşıldı. Ancak tedavide başarı sağlanması için süre daralıyor. Bizler de Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Kadın Komisyonu olarak, Birlik Başkanımız Ahmet Tural’ın desteğiyle Hafize Bebeğin bu mücadelesine destek olmak üzere yardım kermesini düzenledik. Komisyon üyelerimizin, kadın esnaflarımızın katkılarıyla bugün burada elde ettiğimiz geliri Arya Bebek için açılan hesaba yatıracağız. Bu kermesin düzenlenmesinde desteğini esirgemeyen Birlik Başkanımız Ahmet Tural başta olmak üzere, destek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
HERKESİ DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM
IESOB Başkanı Ahmet Tural da “Arya Bebeğimizin sağlığına kavuşması için daha önceden de maddi manevi desteğimizi Birlik olarak vermiştik vermeye de devam edeceğiz. Kermes ve ileride de ne yapılması gerekiyorsa esnafımızın bu iyilik hareketine destekte bulunması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben tüm esnafımı halkımızı destek vermeye davet ediyorum. Bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçen başta Kadın Komisyonu Başkanımız Figen Arı ve kadın esnaflarımıza emeği geçenlere teşekkür ediyor. Rabbimden, Arya Bebeğimizin bir an evvel sağlığına kavuşmasını niyaz ediyorum” dedi
Batsın Bu Dünya
17 Ocak 2023 Salı 04:40Cumhur örgütünün tek kalemde milyarlık vergilerini sildiği, yerine milyarlarca teşvik verip gerektiği gibi harcanıp harcanmadığını takip etmediği aç gözlü yandaş şirketler yerine bu çocuklarımızın hayatı kıymetli görülseydi aileleri çocuklarını yaşatmak için dilenci konumuna düşmeden devlet tüm tedavileri karşılardı. Türkiye İşçi Partisi meclise yasa teklifi verdi SMA tedavisini devletin karşılaması için. Var olsun halkın partisi TİP!
Ali Veli
17 Ocak 2023 Salı 02:3010 milyon suriyeliye bakan yüce devletlimiz bu yavrucaklara neden sahip çıkmıyor acepte yardım kampanyalarıyla uğraştırıyor bu yorgun insanları....
Abc
16 Ocak 2023 Pazartesi 22:33Elektrik faturalarına sma payı eklensin kabul eden aboneler için , herkesin başına gelebilir , bu çocuklar bizim evlatlarımız , çözüm üretmek bu kadar zor olmamalı
Selamün aleyküm
16 Ocak 2023 Pazartesi 19:56Başkanım yagizlar filodan alalım , nasıl olsa seneledir devleti dolandırmışlar, sizde iyi tanırsınız
By
16 Ocak 2023 Pazartesi 19:48Merkezşen den düz çıkın bim i geçince aryanın yeri
Ben
16 Ocak 2023 Pazartesi 18:084 işe yaramayan vekil bir işe yarasa paranın geri kalanını bulsa bir işe yarasa. İlk defa
Esnaf
16 Ocak 2023 Pazartesi 16:34Resim de ısparta'nin kıymetli büyüğü,yardımsever insan ismail uygunsa var. Bir 10 milyon bağışta bulunması dileğiyle. Ahmet tural başkanım zaten 10 milyon bağışta bulunmuştur sanırım.
Nerede
16 Ocak 2023 Pazartesi 16:19Adres yazarsanız gidebilirz