27 Nisan 2024 Cumartesi

Güzellikteki imzamız Araz Aydın Beauty

Güzellikteki imzamız Araz Aydın Beauty

Isparta

Çok modern cihazlarla donatılan ve tamamen profesyonel bir ekibin çalıştığı Güzellik Merkezine kavuştu. Bayanların yanı sıra erkeklere de hizmet veren  merkezin cihaz ve ürünleri tamamen özel olarak yurt dışından sağlanmış durumda.  

 

Merkez  yenilikleriyle Isparta’da tek olacak.

Isparta’da açılan işletmeciliğini İsmail Oğuz -Araz Nermin AYDIN çiftinin yaptığı modern güzellik merkezi hizmete girdi.

 

Konuya ilişkin olarak görüşlerini aldığımız Aydın çifti,  Araz Aydın Beauty ismiyle hizmete giren  Güzellik Merkezi çok modern cihazlarla donatıldı. 

 

Sözkonusu merkez ‘Isparta’da Güzellikteki imzamız’ olacak diyen çift bu konuda bir hayli iddialı olduklarını ve kendi memleketlerine 5 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade ettiler. 

 

PROFESYONEL OLARAK HİZMET VERECEĞİZ.

İsmail Oğuz-Araz Nermin Aydın çifti bu konuda kendilerinin deneyimli olduklarını hatırlatarak, “Biz daha önce İzmir’de bu sektörde çalıştık. Şimdi de kendi memleketimize Isparta’mıza böylesi güzel bir işletme kazandıralım istedik. 113 cadde üzerinde A101’in karşısında No:32/A hizmete açacağımız merkezimizde gerekli çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Bu merkezimizde sektöre dair en güncel cihazlarla hizmet vereceğiz. Isparta’da hiçbir yerde bulunmayan çok modern cihazları satın aldık, özel cilt analiz cihazlarını merkezimize kazandırdık. Hem bayanlara hem de erkeklere hizmet verecek olan merkezimizde lazer epilasyon, iğneli epilasyon, tüm cilt bakım protokolleri, EMS,  Lenf drenaj, G5 masajı, kalıcı makyaj, cilt analizleri, kaş ve kirpik laminasyonu ve buna benzer tüm güzellikle ilgili hizmetlerimizi bu merkezimizde bulabileceksiniz” şeklinde konuştular.

ÜÇ AYRI ÜLKEDEN ÖZEL KREMLER GETİRİLMİŞ DURUMDA

 Araz Aydın Beauty Güzellik Merkezinin işletmecilerinden Araz Nermin Aydın, merkezde müşterilerin cilt bakımı ve diğer işlerinde kullanılacak olan kremlerin Güney Kore, Fransa ve İspanya’dan getirildiğini hatırlattı. Amaçlarının merkeze gelen tüm müşterilerine Isparta’da olmayan en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak  olduğunu dile getiren Aydın, “Ben hem Genetik Mühendisiyim hem de Elektrik-Elektronik Mühendisiyim. Bundan dolayı genetik mühendisliğimden dolayı bu sektörü en ince ayrıntısına kadar bilmekteyim, insanların cilt genetiğinin profilini hemen çıkarabilmekteyim. Elektrik ve elektronik mühendisi olmam dolayısıyla da bu merkezimize en iyi cihazları getirdiğimize inanıyorum, iddia ediyorum merkezimizdeki cihazlar Isparta’da bulunmuyor” dedi.

PROFESYONEL BİR EKİPLEMÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERECEĞİZ

Araz Aydın Beauty Güzellik Merkezi işletmecileri İsmail Oğuz -Araz Nermin Aydın, muhtemelen Ekim ayında hizmete açacakları merkezde tamamen profesyonel kişilerin görev yapacağını ve 7 kişilik ekibin profesyonel kişilerden oluşacağını kaydetti. Isparta’ya kazandıracakları merkezin 5 milyon liralık bir yatırım olduğunu belirten Aydın çifti, merkezde zaman zaman kampanyalar düzenleyeceklerini de belirttiler.

CİLT BAKIMI ÜZERİNE İTALYA’DA EĞİTİM ALMAYA GİDİYORUM

Merkezin işletmecilerinden Araz Nermin Aydın, kendisinin bu hafta içerisinde Türkiye’ye yeni girişi olacak bir cilt protokolünü müşterilerimize en iyi şekilde sunmak için İtalya’nın Başkenti Roma’ya gideceğini ve yaklaşık 2 haftalık eğitim aldı. Bu eğitimin son derece önemli olduğunu ifade eden Araz Nermin Aydın, eğitimde  aldığı bilgileri müşterilerine en iyi şekilde yansıtacağını kaydetti.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tüylerim tiken

26 Nisan 2024 Cuma 23:46

Ne reklam yaptılar bea

Cafer

19 Nisan 2024 Cuma 23:13

Paris'te Maria and Tom Güzellik merkezi diye dükkan açılsın ilk ben gidecem....BEAUTY olunca noluyo ?

Mechul

24 Ocak 2024 Çarşamba 11:52

Sampiyonlar ligimi uefa mi

Veli bayrak

22 Ocak 2024 Pazartesi 18:06

Bu iste iyi para var.

İşçi

12 Ocak 2024 Cuma 08:56

Kuaföre gitmeyin alın traş makinesi kendiniz olur erkek ler . Bakın yabancı popüler ünlüler ya kel ya asker trası gayet güzel bence yazık yani 150 200 tl traş parası maliyeti 30 tl dir

Ispartalı

31 Aralık 2023 Pazar 17:53

Saçmalama Engiiiinn

Ispartalı

30 Aralık 2023 Cumartesi 22:17

Saç traşı 130 tl olmuş yılbaşından sonra 150 tl olcakmış. Yarın son gün

İspanyol gidek mi

23 Aralık 2023 Cumartesi 06:13

Erkek berberi 100 tl ye kafamı tras edecek diye gitmiyorum bi kaç aydır saçım baya uzadı. 500 tl ye makine alıp kendim tras EDİCEM . Burayı düşünmek istemiyorum parasını

Ali isparta

10 Aralık 2023 Pazar 16:22

Sizi gidi karaparacılar sizi. Dikkat edin de tez zamanda Dilan'ın yanına gitmeyin.

Veli Cengiz

02 Aralık 2023 Cumartesi 22:17

5 milyon iyi para getirisi çok galiba .hizirbey deki bayanlar gitsin .para bol nasilsa .

Yerli ve milli rezalet

30 Kasım 2023 Perşembe 22:09

Eşeğe altın semer taksanız eşek yine eşekNokta

Mechul

30 Kasım 2023 Perşembe 00:31

Enerji sinerji :):)

enerci

28 Kasım 2023 Salı 22:42

enerjisi nasıl acaba % kaç ?

İspartali

15 Eylül 2023 Cuma 22:42

Vermemiş mabud neylesin kel Mahmut bunlara güzelleşen ol a bak.

Talha

15 Eylül 2023 Cuma 09:10

Bunun neresi haber haber ile reklamı ayırın.Reklamlar başka yerde yayınlansın lütfen rica ediyoruz haber için giriyoruz siteye.

Vatandaş

15 Eylül 2023 Cuma 09:00

Çok güzel bir merkez olacak genç çifti tebrik ederim. Şimdiden hayırlı olsun.

ARAPHAN

15 Eylül 2023 Cuma 07:02

olmamıııııııııııııııııııııııııııııııııış OSMANLI TURASININ ARKASINDA POZ VEREREK,ĞÜZELİK İSMİNİ(YABANCI) yazarak olmamış.emperyalizmin dilinden uzak durun.SİZE YABANCI DEDİKLERİNİZ ĞELMİYECEK.ADINIZA LAYIK OLUN PEYGAMPERİNİZE LAYIK ÜMMET OLUN,ECDADINIZA LAYIK OLUN,RABBİNİZE LAYIK KUL OLUN.BENDEN BU KADAR ECDADINIZ İLE GURUR DUYUN LAKİN:GAVUR İLE YAN YANA ĞETİRMEYİN

İspartali

14 Eylül 2023 Perşembe 20:41

Allah vermesiyle guzellik kul eli ne yapacak dışını güya güzelleştirme adına ne paralar harciyorsun içini nasıl güzelleştireceksin Allah kalbine versin insanın güzellik.manevi güzellik icin para isteyen yok ama kimse bu yöne yonelmiyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR