Akaryakıt fiyatlarına dev zam geldi. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına gelen zamlar 21 Mayıs'tan itibaren pompa fiyatlarına yansımıyordu. Bugünden itibaren bir değişikliğe gidilerek ÖTV'ye zam geldi ve benzin fiyatlarına 50 kuruş, motorine 45 kuruş ve LPG'ye 30 kuruş olarak yansıdı.
21 Mayıs'ta uygulamaya alınan karar ile akaryakıt fiyatlarına döviz kurundan kaynaklanan artış ile zam geldiğinde ÖTV indirimine yansıtılarak pompaya yansıtılmıyordu. Ancak bugün alınan karar ile ÖTV indirimine yüzde 9 zam gelerek benzin, motorin ve LPG fiyatlarına gelen zamlar pompaya yansıtıldı.
16 Ağustos tarihinden itibaren gelecek zamlar ise yine önceki sistemde olduğu gibi ÖTV fiyatlarına yansıtılarak pompa fiyatlarına yansıtılmayacak.
GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI
Benzin fiyatları zam gelmeden önce İstanbul'da ortalama 6,27 kuruştan satılırken 16 Ağustos bugünden itibaren 6,77 liraya yükseldi.
Isparta'da dün 6,45 liradan satılan benzin fiyatı gelen 50 kuruşluk zam ile 6,95 kuruşa yükselirken ilçelerde ise durum şu şekilde
Ali Rıza Kule
19 Ağustos 2018 Pazar 10:17Türkiye Cumhuriyeti toparklarında yaşayan insanlar her turlu sıkıntıya yüzyıllardır katlanmış ve katlanacaktir. Bizi bu konuda ne hayat pahaliligi ve ne akaryakıt zamlar etkiler.Elbet bir tarih gelecek ve benim ülkem Yani Atatürk Türkiye Cumhuriyeti kendi sınırları için də kendi yapı ile yaşamayı öğrenecek ve disa bağımlı olmaktancikacak dolar ve euro pazarlama için bize yalvaracak ve _ değerlerle tarih acak ama tarihin sayfalarında kırmızı bültenleri çok kötü anılacak.Yaşasın Türkiye Cumhuriyet
Spartans
18 Ağustos 2018 Cumartesi 18:51Benzin 1 tl iken binecek arabanızmı vardı ? İçiyormuydunuz acaba benzini ? Benzin 7 tl de olsa herkes arabasına biniyor değilmi ! Sıkıntınız benzin zammında değil ki sizin! Ekonomik kriz tellallığı yapıp elinizdeki 3 bin tl lik telefondan milleti kaosa sürüklemeye çalışmak !
Jennifer
18 Ağustos 2018 Cumartesi 18:17MİLLET TERCİHİNİ YAPTI KOL GBİ ZAMLARDAN ŞİKAYETİDE YOK HEDEF 2023 VE ÇOK BÜYÜK BİR GEÇİM SIKINTISI ALKIŞ ALKIŞ :))))
Mustafa
18 Ağustos 2018 Cumartesi 15:00Kafaya takmayın. Herkes hayatından memnun.
Yaşasın ak parti.
18 Ağustos 2018 Cumartesi 13:11Yaşasın ak parti. 10 tlde olsa. Arkandayız
Vatandaş
18 Ağustos 2018 Cumartesi 12:45Dik dur eğilme bu millet seninle reis allahın izniyle bu günler de geçecek.
KAAN GÖKTÜRK
18 Ağustos 2018 Cumartesi 12:1713 TEMMUZ 2016 DA BAKANIN BİRİ BİZ YAP İŞLET DEVRET MODELİ İLE GÜNLÜK YENİ KÖPRÜYE 40 000 ARAÇ GARANTİSİ VERDİK AMA ÜCRET PAHALI OLUNCA GEÇEN ARAÇ SAYISI DÜŞTÜ, 40 000 İN ALTINDAKİ ARAÇ BAŞI 40 $ ÖDEYECEKSİNİZ, GEÇEN DE GEÇMEYEN DE ÖDEYECEK, BU ZAMLAR GEÇMEYENLERİN ZAMMI, BİRİLERİ HESAPSIZ VAAD DE BULUNUYOR, BİRİLERİNE ÖDETİYOR, İYİ BAYRAMLARRR, İYİ BAYRAMLARRR, İYİ BAYRAMLARRR.
veli
18 Ağustos 2018 Cumartesi 11:42yazık ya herşeye zam belediye seçimlerinde cezayı kesin
ıspartanın neferi
18 Ağustos 2018 Cumartesi 11:03millet bahçelerinden sonra millet benzincisi istiyoruz. yaparsa reis yapar
Hakkı Pekşen
18 Ağustos 2018 Cumartesi 10:44Zam değil bunlar. Bunlar fiyat ayarlaması gasteciiii...
Yeni turkiye
18 Ağustos 2018 Cumartesi 10:14Bize benzin ne gerek. Tezekle calisan beyinler hurmetine bunlar az bile. Bastaki oyle olunca durumda boyle olacak. Acidim mi? Hayir bence 10 olmali millet aclikla ogrenecek sıka sıka ...
Ramazan
18 Ağustos 2018 Cumartesi 09:50Hani ekonomiye iyiye gidecekti! 15 LT/lt olursa hiç şaşmam ve böylelerine de acımam. O zaman arabasına binen/binemeyen çıkar ortaya.
Mahvolduk baskan
18 Ağustos 2018 Cumartesi 08:14Bu daha ne ki üstüne bir de dolar farkını koyun yakında benzin de 10 tl